- Poruka
- 23.796
Čudna neka singl žena.Их, као да је тешко имати широк осмех. Сингл мушкарац оде са екипом да се улетви, а сингл жена до бесвести качи фотке по друштвеним мрежама. Обоје срећни у својим фантазијама.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čudna neka singl žena.Их, као да је тешко имати широк осмех. Сингл мушкарац оде са екипом да се улетви, а сингл жена до бесвести качи фотке по друштвеним мрежама. Обоје срећни у својим фантазијама.
Da imam dosta prijatelja koji traze takve zene .
Живимо у паралелним световима. Можда им и плате летовање.Da imam dosta prijatelja koji traze takve zene .
Čudna neka singl žena.
Пази, одеш на летовање тек тако. Па ја ни дан не могу да проведем са неким ко ми није близакЖивимо у паралелним световима. Можда им и плате летовање.
Neka hvala.Почни да муваш жене па ћеш видети.
Pobeže mi poruka pre vremena.
Elem, mnogo ti to ukalupljuješ.
Mogu samo da zamislim. Svakakvih nas ima.Да знаш чега сам се ја нагледао...
А ти га много критикујеш? Није начин да га исправиш ако желишPobeže mi poruka pre vremena.
Elem, mnogo ti to ukalupljuješ.
Чега си се нагледао? Ај садДа знаш чега сам се ја нагледао...
A ne, ja ni svoju decu ne ispravljam. Taman posla!А ти га много критикујеш? Није начин да га исправиш ако желиш
Чега си се нагледао? Ај сад
Ок, како хоћетеA ne, ja ni svoju decu ne ispravljam. Taman posla!
Ovo se zove diskusija.
Ne najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.Живимо у паралелним световима. Можда им и плате летовање.
Том је нежност странаNe najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.
Чега си се нагледао? Ај сад
Што би рекли, оштећенТом је нежност страна
Zvuči kao savršena veza!Ne najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.
Са свим женама? Па ти си срећан човекСем пар момената... Остало је било лепо.
Zvuči kao savršena veza!
Kada ja kažem da mi tako nešto treba niko mi ne veruje. Ja to zovem "vulkanizer" - tu si mi, tu sam ti, ne davimo se i ne uslovljavamo se.
Дааа, на то се сви буне. Али почетак је најважнији, да је он успешан, послован човекZvuči kao savršena veza!
Kada ja kažem da mi tako nešto treba niko mi ne veruje. Ja to zovem "vulkanizer" - tu si mi, tu sam ti, ne davimo se i ne uslovljavamo se.
Ne, naprotiv. Ne želi omču oko vrata. Uslove.Том је нежност страна
A šta je to ako nije veza?А видиш, за све то ти не треба веза.
Ko je pominjao uspešnost u poslu?Дааа, на то се сви буне. Али почетак је најважнији, да је он успешан, послован човек
Dodji u Holandiju odma cemo ti tipa da nadjemoZvuči kao savršena veza!
A šta je to ako nije veza?
Тако је. Добри пријатељи су ту да помогну.А видиш, за све то ти не треба веза.
Са свим женама? Па ти си срећан човек