Singl žene srećnije od singl muškaraca?

Живимо у паралелним световима. Можда им и плате летовање.
Ne najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.

Ne najbolji prijatelj mi je takav , poslovan tip, zeli zenu koja ima svoj stan da izadju na veceru nakon posla , da odu na koncert, idu i na odmor ponekad , samo zajebancija i da mu da prostora kad radi vise tj da mu ne visi stalno oko vrata, problem je sto se sve predstavljaju kao samostalne ali vremenom se pokaze da to nije istina.
Том је нежност страна

Zvuči kao savršena veza!

Kada ja kažem da mi tako nešto treba niko mi ne veruje. Ja to zovem "vulkanizer" - tu si mi, tu sam ti, ne davimo se i ne uslovljavamo se.

A šta je to ako nije veza?

Имам пријатељицу са којом имам све то. Изласци, одлазак у биоскоп, позориште... А нисмо у вези. За такве ствари мислим да је бити у вези оптерећујући моменат, непотребно оптерећујући.

Back