Singl u 77. godini, Dajana Kiton kaže: "Niko me nikad nije zaprosio"

Ne da zastarela sredina, niti sumnjivi muškarci da se žena osvesti, rastereti kugle i lanca
srednjovekovnih jadnica...

Nadam se da će ove moderne žene, ove intelektualke, pametnice, hrabre i rasterećene
lepotice konačno uneti nov model ženskog življenja u svakodnevnicu...

Ovog puta je to Dajana Kiton koja je o svom životu sama odlučiva kako da ga troši i
na koji način da ga živi. Nije teško shvatiti kakva lepota leži u oslobađanju žena iz
viševekovnog shvatanja gde joj je mesto...

super joj je ..jos ako je imala ispunjen dan, snimanja i slicno ..zaspala je kao mala beba
zasto se misli da je ziveti sam neka bolest ne daj boze ..kada je to samo licna odluka i izbor
pa se u okviru toga i organizuje svoj zivot
Ahaa…a sto ti mislis da je toliko veliki broj zavisnika (alkohol, tablete, kokain) medju glumcima i muzicarima; posebno u holivudu.
Niko ne kaze da je to bolest, ali je ziveti sam neispunjen zivot, bez obzira sto je laksi mozda sa parama nego bez.

Samo fukara koja se jos nije najela kako treba misli da novac donosi srecu.
Cula si za izreku “i bogati placu”; kome i cemu ona da se smeje kad joj je svaki dan isti.

Svaki dan gledam te bitches od 40+ koje “sve” imaju, cipelice od soma, najnovije bembarice, mladjeg yebaca i kujice zrace negativnom energijom k’o Cernobil.
Ne moze se protiv prirode, ali je uspela k’o career woman ;)

Zanimljivo da ni za jednog holivudskog neženju ne rekoste ništa slično. A pa da, zna se zašto, treba maziti svoj krhki muški egžić. Maz, maz.
Ista grupa degena.
Fora je biologija; dzukac ce tek na kraju da skonta da je bio dzukac, a kuja ce da zivi k’o kuja a glumi ideal.
Tih glumaca i pevaca se neko mozda seti nekad kroz njihova ostvarenja, ali ne mogu oni da kreiraju socijalne norme, jer ostali koji se povedu njihovim fejk zivotima ostaju samo dzukci i kuje kojih se niko nikad nece secati kao da nisu ni postojali.
:kafa:

Ista grupa degena.
Fora je biologija; dzukac ce tek na kraju da skonta da je bio dzukac, a kuja ce da zivi k’o kuja a glumi ideal.
Tih glumaca i pevaca se neko mozda seti nekad kroz njihova ostvarenja, ali ne mogu oni da kreiraju socijalne norme, jer ostali koji se povedu njihovim fejk zivotima ostaju samo dzukci i kuje kojih se niko nikad nece secati kao da nisu ni postojali.
Dobro bar nisi licimur. :D

Dobro bar nisi licimur. :D
Zasto bi bio :)
Tema je bila ova baba sto glumi srecu i ludilo, a kao i vecini holivuda najbolji prijatelj joj shrink (psihoterapeut); jer nema nikog kome bi se mogla poveriti a da to ne iskoriste protiv nje.
Onda prodaju tu debilanu preko malih ekrana i novina sirotinji sirom sveta, koji kao indijanci se pecaju na njihove djindjuve i ogledalca.
Drzava gde preko 50% cine rastureni brakovi, gde deca placaju cenu promasenih zivota, ti nazovi roditelji krepaju sami u starackim domovima, a svi su kolektivno na legalnim i ilegalnim drogama.
Jedno totalno poremeceno i pocepano drustvo kojem je ostalo da srecu meri novcem i potrosackim shitom koje im se namece preko reklama i masovnih medija; i prvenstveno ovih degenerika iz Holivuda.

Zasto bi bio :)
Tema je bila ova baba sto glumi srecu i ludilo, a kao i vecini holivuda najbolji prijatelj joj shrink (psihoterapeut); jer nema nikog kome bi se mogla poveriti a da to ne iskoriste protiv nje.
Onda prodaju tu debilanu preko malih ekrana i novina sirotinji sirom sveta, koji kao indijanci se pecaju na njihove djindjuve i ogledalca.
Drzava gde preko 50% cine rastureni brakovi, gde deca placaju cenu promasenih zivota, ti nazovi roditelji krepaju sami u starackim domovima, a svi su kolektivno na legalnim i ilegalnim drogama.
Jedno totalno poremeceno i pocepano drustvo kojem je ostalo da srecu meri novcem i potrosackim shitom koje im se namece preko reklama i masovnih medija; i prvenstveno ovih degenerika iz Holivuda.
Gde si ti odlutao sa teme???

Ista grupa degena.
Nemoj ti da brineš o tome, molim te!
zaboleće te tvoja pametna glavica, pa šta ćemo tad?

Ahaa…a sto ti mislis da je toliko veliki broj zavisnika (alkohol, tablete, kokain) medju glumcima i muzicarima; posebno u holivudu.
Niko ne kaze da je to bolest, ali je ziveti sam neispunjen zivot, bez obzira sto je laksi mozda sa parama nego bez.

Cula si za izreku “i bogati placu”; kome i cemu ona da se smeje kad joj je svaki dan isti.

Svaki dan gledam te bitches od 40+ koje “sve” imaju, cipelice od soma, najnovije bembarice, mladjeg yebaca i kujice zrace negativnom energijom k’o Cernobil.
"ali je živeti sam neispunjen život"...

Za neke je možda to tačno...
ali, Dajana samo živi bez muža, s to i nije neka greda

"ali je živeti sam neispunjen život"...

Za neke je možda to tačno...
ali, Dajana samo živi bez muža, s to i nije neka greda
Hebo muza; u tekstu ne spominje decu, dok sad nisam proverio biografiju, kontao sam jos jedna cat lady 🐈‍⬛ na 💊.
Bolje sam nego sa problemom.
Retki su u holivudu i ti sa velikim parama a da su u braku; a da nije N-ti po redu.
Niko nikom ne treba; prvi problem, noga 👞
:lol:

Hebo muza; u tekstu ne spominje decu, dok sad nisam proverio biografiju, kontao sam jos jedna cat lady 🐈‍⬛ na 💊.
Bolje sam nego sa problemom.
Retki su u holivudu i ti sa velikim parama a da su u braku; a da nije N-ti po redu.
Niko nikom ne treba; prvi problem, noga 👞
:lol:
Pa i kod nas je: odmah noga na prvi problem... a nismo Hilivud...
Valjda je došlo vreme kada je brak demode..
Dolazi vreme da svako da razmišlja o svom životu...i kako će da ga troši..
Mislim da je to fenomenalno i nadahnjujuće i odskočna daska za kreativan život.
I za muškarce i za žene.

Мора да вам неописиво боде очи то што је срећна и води испуњен живот иако ви ,,знате праву истину" да је заправо несрећна и да зрачи негативном енергијом. :roll:

Какве пројекције, ко у биоскопу.

Pa i kod nas je: odmah noga na prvi problem... a nismo Hilivud...
Valjda je došlo vreme kada je brak demode..
Dolazi vreme da svako da razmišlja o svom životu...i kako će da ga troši..
Mislim da je to fenomenalno i nadahnjujuće i odskočna daska za kreativan život.
I za muškarce i za žene.
Ne znam samo sto se zenite ako znate da niste kompatibilni :lol:
Bas cudan neki narod
:hahaha:

Мора да вам неописиво боде очи то што је срећна и води испуњен живот иако ви ,,знате праву истину" да је заправо несрећна и да зрачи негативном енергијом. :roll:

Какве пројекције, ко у биоскопу.
Kakva si ti decko prsotina :lol:
Ti nisi imao ili mozda jos uvek nemas, pa iz te perspektive nemastine hoces da predstavis kako je normalno da je neka holivudska baba srecna jer ima malo vise $.
Stvarno imas ozbiljan problem sa rasudjivanjem, mozda bi trebao da popricas sa profesionalcem. :lol:

Kakva si ti decko prsotina :lol:
Ti nisi imao ili mozda jos uvek nemas, pa iz te perspektive nemastine hoces da predstavis kako je normalno da je neka holivudska baba srecna jer ima malo vise $.
Stvarno imas ozbiljan problem sa rasudjivanjem, mozda bi trebao da popricas sa profesionalcem. :lol:
Ма јашта, ја сам од нас двојице очигледно тај који има проблем. :roll:

Ко бре прича о парама уопште? Осим тебе, наравно.

U cemu baba od 80g uziva ako ne samo sa $. :lol:
Како ти кажеш, мора тако бити.

Да има мужа сигурно би рекао да је успела у животу, је ли? Са 80 година би вероватно по 10 пута на дан уживали у хопа-цупа?

Back