- Poruka
- 20.546
Sad, ukusi su razliciti, al bas tako...Bas mi je Dajana uvek bila nekako pufnasta, a i Murova isto, ali kao macka kad se narogusi..Obrnuto šta?
Murova je manje ženstvena od Dajane ili...?

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Sad, ukusi su razliciti, al bas tako...Bas mi je Dajana uvek bila nekako pufnasta, a i Murova isto, ali kao macka kad se narogusi..Obrnuto šta?
Murova je manje ženstvena od Dajane ili...?
Murova mi je prilično sexySad, ukusi su razliciti, al bas tako...Bas mi je Dajana uvek bila nekako pufnasta, a i Murova isto, ali kao macka kad se narogusi..![]()
Pa dobro, to mozda sad...Nekad je i ona bila `vesela`.Murova mi je prilično sexy
Dajana ne, više kao neka good girl
Vesela meaningPa dobro, to mozda sad...Nekad je i ona bila `vesela`.
Pravda za sve veselanke!![]()
Tetka nije veverica, hahahahBila je u vezi sa Kianuom Rivsom koji je 20 godina mlađi i plus je Kianu Rivs...pa vi vidite![]()
To joj je baš dobar stil oblačenja... To je šik moda, prelepa, bez razgolićavanja (koje je danas u trendu)Uvek je kompletno zakopčana i sa dugim rukavima.
Super joj je!Samo ona zna kako joj je kad legne da spava i ostane, sama … sa svojim mislima.
![]()
![]()
Jeste, svako jutro se odusevljava istom velikom garderoberu i posluzenom dorucku u restoranu uz pricu sa razvedenim drugaricama i njihovim avanturama sa novim deckom u tim godinama.Super joj je!
Nemoj te patetike...
da... sve to pre nego da plače nad sobom u 77 godina...Jeste, svako jutro se odusevljava istom velikom garderoberu i posluzenom dorucku u restoranu uz pricu sa razvedenim drugaricama i njihovim avanturama sa novim deckom u tim godinama.![]()
ebo uspeha da šetaš kerada... sve to pre nego da plače nad sobom u 77 godina...
Pri tom svakog dana bar 2 puta dnevno prošeta svog kera po parku....
Usput pokaže američkim debilkama da je u 8. deceniji modna ikona...
Pogledajte prilog 1322989
Нисам био присутан на лицу места
Нисам био присутан на лицу места
И када је то уопште било?
Ne... nego ćeš da guraš kolica nekoj demencijiebo uspeha da šetaš kera![]()
A da nisi tamo videla lanac i kuglu vezan za šporet i sudoperu?Pa, zašto???
Iskreno, vidim se sa 77 i single i dalje.
Jesam jednom bila povedena da vidim kuhinju u kojoj me je jedan momak zamišljao ozbiljno posle jednog pića u kafeu...
I nešto sam bila obeshrabrena time, a nije da ne volim da kuvam...i iako mi se dopadao, inače, taj momak.
Razumela sam to kao pitanje: "Šta misliš, ovo je kuhinja koja se tebe najviše, i samo tebe, tiče... pa, kako ti se dopada?"
Bože... svakakvih nas ima, a i ja svakako svašta razumem.
![]()
Nije se dalo, u svakom slučaju, i ne preispitujem zašto.Dobro je što si zbrisala, lepojko moja...
bas tako a takve zene smetaju i cak ih osudjujuŽena ima svoj put...zašto bi morala da liči na druge.
super joj je ..jos ako je imala ispunjen dan, snimanja i slicno ..zaspala je kao mala bebaSamo ona zna kako joj je kad legne da spava i ostane, sama … sa svojim mislima.
![]()
![]()