_Milanche_
Poznat
- Poruka
- 7.334
@Roxy135
Kakva je to afera za Fabus cuo sam ali nisam siguran sta je to?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nista,prvo te pitaju nesto na srpskom,kao sto bas to,pa uspeh,a posle na engleskom neko pitanje iz zivota...prostoDakis:E, super! A, sta si polagala iz engleskog? Kako uopste izgleda taj prijemni? Tj. meni su rekli da ce biti intervju. Ajde mi malo nesto opisi. Hvala. Pozzz
_Milanche_:@Roxy135
Lucky girl:da,da super cica
Jedina zvanicna ekskurzija fakulteta je apsolventska ili razni seminari i sajmovi.Lucky girl:ja se tek ovde god upisujem.....e jel su exkurzije i u prvoj godini?
Lucky girl:nista,prvo te pitaju nesto na srpskom,kao sto bas to,pa uspeh,a posle na engleskom neko pitanje iz zivota...prosto![]()
cek,matematika je u drugom semestru????na kom faxu?HEBEHA:Prolaznost 100%, tako da znate. Kod nas su totalni idioti prolazili i to visoko ocijenjeni. To mi je jedino glupo, ali sta da se radi, mora da se otplati opremanje fakulteta, profesori... Ipak su oni prije svega poslovni ljudi.
A sto se gradiva tice - hm, sociologija je malo smor, mada nije strasno. I matis u drugom semestru je fuj. Nije tesko, ali su bzvz predavaci.
Uz to, moja zamjerka je prisustvo mase na predavanju - niko ne slusa profesora, niko tu nije radi znanja. Vise je fazon - eto, matorci htjeli da ucim, sada nek plate, a ja se ovje ku*cim jer ne smiju profani da me smaraju, pa pobogu, placam im, sada cu da telefoniram na sav glas, da dignem nogu na sto, da gadjam onog lika iz susjednog reda, da igram karte, ebes ispite, boli me d sto smetam onima koji slusaju - streberi sugavi... Uglavnom kao SS, ali se nadaj da ce se br. prisutnih bitno smanjiti na iducoj godini.
I da svi su tu da bi se ukacili u neke studentske savjete, isli na ekskurzije i trpali pricu kako su, je8te studenti...
Sad ih bas unistih, ali tako je. Ko hoce da uci i nauci, mora u prvih par redova, treba biti aktivan i redovan, uzimati seminarske radove, interesovati se, naravno uciti. Ko zeli dobice kvalitetno znanje od kvalitetnih predavaca.
pa o drustvu ces saznati tek ove godineAdri88:Ja sam polozila pre nekih mesec dana prijemni za ALU za menadzment u kulturi ili mas.medijima.
Pa me zanima ima li neko ko zna kako je,da li puno traze na ispitima,kako je drustvo ,
koji su profesori debili a koji ne ... ? PLEASE ko zna ista neka kaze
Thanks

Lucky girl:cek,matematika je u drugom semestru????na kom faxu?
jaooooo bozeeeeee......pa koji ce mi to...taman sam mislila da sam se resila matematikeHEBEHA:Vjerovla ili ne - na turizmu!
I ne zove se matematika nego kvantitativne metode i u najmanju ruku je odvratno. Ali ono, uglavnom ljudi odu na koji privatni cas i to j sve.

ja bih ti odgvorila da znam,ali ono sto su nama rekli je da su priznate diplome i kod i u svetuivana bg:Pa..........?/? Hoce li neko konacno odgovoriti? Do kada traje upis na menadzment i kako i da li su priznate ove doplome kod nas i u svetu?
Postoji... priznace ti neke ispite.... ako se upises na finansijski menadzment priznace ti skoro sve ispite....Slikk:Da li neko od moderatora zna da li postoji mogucnost za upis 3 godine FPI-a posle zavrsene vise poslovne skole?Hvala