- Poruka
- 39.844
Nema ništa od toga - nadam se da grešim ali ...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda i hoće poslije svih tih pritisaka. Ali ostaće nepoverenje.Pa to i kazem.
Ja sam brate sportski novinar vec 27 godina.
Sve sam ja to video vecc...
zato i nisam optimista da ce Siner biti kaznjen
pa zna se ko je preCednik ATP trenutno njegov brat zhabar Gaudenci...
Tako kao on sigurno ne.Svi se oni dopinguju, mislim na bicikliste, samo sto je Armstrong bio verovatno ucenjen da to javno kaze.
Možda i podiže. Ali ti kokain ne može dati talenat ili bolji dribling. Dobro možda će taj ko ga uzme brže trčati. I šta mu to vrijedi ako ne zna da šutne na gol ili koš kako treba? Ili ako si jedini dobar pojedinac u ekipi ili reprezentaciji gdje su svi ostali prosječni ili ispod prosječni. Šta je osvojio Žorž Vea sa reprezentacijom? Ili Ibrahimović npr.I kokain podize, mislis da ne podize.
Maradona se drogirao pa opet igrao fudbal, a neki ga smatraju da je najbolji fudbaler ikada.
Nije dribling sve u fudbalu, daleko od toga.Možda i hoće poslije svih tih pritisaka. Ali ostaće nepoverenje.
Tako kao on sigurno ne.
Možda i podiže. Ali ti kokain ne može dati talenat ili bolji dribling. Dobro možda će taj ko ga uzme brže trčati. I šta mu to vrijedi ako ne zna da šutne na gol ili koš kako treba? Ili ako si jedini dobar pojedinac u ekipi ili reprezentaciji gdje su svi ostali prosječni ili ispod prosječni. Šta je osvojio Žorž Vea sa reprezentacijom? Ili Ibrahimović npr.
igraće tenis sa nanogicomDozivotna
Neponovljivi Maradona najveci mag fudbalski.Setimo se magija u Napulju.Ali nazalost drogirao se,problemi sa mafijom u Napulju,tezak zivot i rana smrt.Maradona je tata i to je to.
Kokain moze da te namrlja, ali ne moze da ti da magiju u nogama.
Da si ti meni ziv i zdrav koliko nasih fudbalercica vuce belo… pa Lalatovic bi do sad bio Mesi.
Siner je vec napravio mrlju u sportskoj karijeri i to ozbiljnu.Ja trubim odavno da Rafa nije cist,i Alkaraz mi je sumljiv,a tek ovaj robotizovani Siner!!!
Kako li su Rafu tolerisali sve ove godine bez kazni?Zanimljivo?
Covek se nije umarao 20 godina.Onaj ko ga dobijao morao je da u poenu ima 120 razmena da ga dobije.
Sada ovog Sinera ne mozes uopste dobit.Sve stize!I to lagano.Sad i ova Sabalenka tuce jace od muskaraca.Kako da ne.
Simonu Halep i Sarapovu su ogulili.
Moraju past i ove nove elite.
Oni ne uzimaju povremeno doping vec im je to nacin zivota.
Da prestanu sa tim,ne bi normalnom teniseru ne dopingovanom uzeli gem.
Mora se to sankcionisati.Ako nije dozvoljeno "ne moze".
Sve poene mu uzet i ostre kazne u eurima i na hladjenje.Pa kad se vrati opet ih kontrolisati.
Treba.Troickog su upropastili,za manje stvari.WADA traži da Siner bude suspendovan na dve godine!
Svetska antidoping agencija (WADA) uložila je žalbu Sudu za sportsku arbitražu u slučaju italijanskog tenisera Janika Sinera.
Autor: B92.sport
Tanjug/AP Photo/Adam Hunger
Prvi reket sveta je dva puta testiran pozitivno na klostebol, zabranjenu supstancu, u martu 2024. godine, posle čega je, pred start US Opena, od strane nezavisnog suda Međunarodne agencije za integritet u tenisu (ITIA) proglašen za osobu "koja nije kriva ni nepažljiva".
Siner je kažnjen samo oduzimanjem bodova osvojenih na Indijan Velsu, tokom kog je i bio testiran pozitivno.
Svetska antidoping agencija (WADA) potvrdila je da je 26. septembra podnela žalbu Sudu za sportsku arbitražu (CAS) i tražila suspenziju Sinera na period između 12 i 24 meseca.
"WADA smatra da zaključak o ‘bez krivice ili nepažnji‘ nije bio ispravan prema važećim pravilima. WADA traži period neodobravanja od jedne do dve godine. WADA ne traži poništavanje bilo kakvih rezultata, osim onih koji su već doneseni od strane prvostepenog suda. S obzirom na to da je ova stvar sada na čekanju pred CAS-om, WADA neće davati nikakve dodatne komentare u ovom trenutku", stoji u saopštenju te organizacije.
Podsetimo, Siner je uspeo da trijumfuje u Njujorku i posle Melburna osvoji i drugu Grend slem titulu u karijeri.
https://www.b92.net/sport/svi-komentari/62564
I ako on sam nije znao,sto ne verujem,jer je pokazalo 2x od iste navodne masti za masazu.Fizijatar je znao da to ne sme da se koristi.Krivi su obojica.Siner treba da bude na 4 godine suspendovan ako se namerno dopingovao.
Nije se on samo tada dopingovao vec se konstantno dopinguje ...to je razlika.Da ovako trci nije od pljeskavica vec od sustavnog sisanja.Siner treba da bude na 4 godine suspendovan ako se namerno dopingovao.
To se za nas i javnost masirao ali da bi igrac ovakva zver bila tu se radi o dugogodisnjim "namirnicama"koje se uzimaju pod nadzorom strucnjaka za to.I to sprica u venu.Kakve masazeI ako on sam nije znao,sto ne verujem,jer je pokazalo 2x od iste navodne masti za masazu.Fizijatar je znao da to ne sme da se koristi.Krivi su obojica.
Naravno.Kako god ubacio u sebe,treba da odgovara.To se za nas i javnost masirao ali da bi igrac ovakva zver bila tu se radi o dugogodisnjim "namirnicama"koje se uzimaju pod nadzorom strucnjaka za to.I to sprica u venu.Kakve masaze
.To se podsmevaju samo.Naravno komplet ekipu suspendovati.
Naravno da nije dribling sve. Možda ni ja nisam dobro objasnio. Pojedinac u ekipnom sportu ne može mnogo sam.Ako ima lošu ekipu džaba mu da je najbolji na svijetu. Brzina i izdržljivost jesu bitni. Ali džaba ako neko ne zna da centrira ili da da gol ili koš. Sa druge strane izdržljivost i brzina u plivanju, biciklizmu, sprintu su itekako bitni.Nije dribling sve u fudbalu, daleko od toga.
Maradona je imao dribling i brzinu, nista spektakularno da bi ga smatrali da je najbolji ikada.
Imao je i Tierry Henry koji je bio jos brzi mozda i najbrzi fudbaler ikada.