Siner srušio Frica za titulu na US openu!

Izjave​

"Jesmo u Americi, u Njujorku igrati protiv Amerikanca, publika će biti na njegovoj strani. To je normalno. To je kao kada ja igram u u Italiji. Prihvatiću to. Imam svoj tim, bliske ljude. U mislima znam da dosta ljudi u Italiji gleda, probaću da 'upijem' tu podršku", rekao je Siner.
"Iskreno, uvek sam uživao da igram protiv njega. Imam osećaj da ću izaći na teren, igrati jako dobro i pobediti. Kada igram dobar tenis, mislim da je to dovoljan nivo da pobedim", rekao je Fric.

Gužva ispred "Eša" pred početak​

61459_guzva_iff.jpg

1:0 – Fric promašio smeč na brejk lopti!​

Kakav poklon Tejlora Frica!
Nije loše igrao Amerikanac, ali je u svim dužim razmenama na kraju on pogrešio i Siner je došao do 15:40.
Odličnim poenom spasao je Fric prvu brejk loptu, trebalo je i drugu, ali je smeč poslao u aut!

2:2 – Fric vratio brejk!​

Dolazi sjajnom igrom Fric do 15:40, ali Siner ne greši, igra jako ali sigurno i Amerikanac ne uspeva da iskoristi šansu.
Tri poena zaredom uzima Italijan i dolazi do gem lopte, ali zatim pravi duplu, pa greši iz bekhenda za treću brejk loptu u gemu za Frica.
I na kraju - treća sreća i to posle katastrofalnog drajv voleja Sinera!

2:3 – Fric se izvukao​

Šta znače centimetri...
Fric greši iz bekhenda i poklanja novu brejk loptu rivalu, ali u narednom poenu za centimetar, možda i manje, kači liniju, a Siner šalje forhend u mali aut.
Na kraju gem za Amerikanca.

Back