Sindrom čekanja !

gost 420053

Domaćin
Poruka
4.950
Dođem pred kasirku i taman pomislim ovaj ispred mene je završio sa plaćanjem , kad hoće još nešto ,pa onda opet jos nesto ,makar zvake ili trazi karticu ili ko zna sta , samo da se ne skloni sa kase kao da niko ne čeka dalje.

Dođeš u apoteku , red do vrata , samo sto si cupkajući dočekao da kupiš iza reda ljudi , posle tebe vise niko ne ulazi , nema nikog iza tebe, pitas se sto ne dođoh kasnije . Dođeš za sat a ono opet red.
Ili prebaciš se na drugi salter , jedno stoji , na prethodnom pet, a onaj jedan počne da vadi kese , prebira kartončiće od lekova u nedogled , i onih pet prođe a ti još nisi prešao ovog jednog.

Dođeš u banku " ko mislis sad ću stati iza ove , samo je ona , pre ću stići" kad ono jok , ta ti počne da vadi uplatnice za uplatnicom , ospice da dobiješ, prebaciš se na drugi šalter , ide glatko ko po loju kad dođe do tebe , ono stao štampač , ili nema neta ili uvek nešto ometa.
Dešava li se to Vama i imate li neku teoriju _

imam i kad se isparkiravam uvek se neko stvori iza auta a danas jedna se premislja sta ce da jede posto nema gulas pa razmatra opcije ostalih jela kad ih je poslednje jela s cime bi islo onda je decko iznapusavo posle mi bilo zao ja hteo da uzmem neki crep i da ga polomim od nervoze

Retko čekam, ali kad čekam u redu, dešavaju mi se čak zgodne stvari. Nikada ne odvajam vreme koje nemam za čekanje, tako da kad me desi da čekam, to je vreme koje sam toj stvari namenila pa sad-neki minut tamo ili 'vamo neće mnogo promeniti stvari.
Očito da sam neki simpatični čekač jer gde god čekam, nađem isto tako simpatičnog čekača pa malo porazgovaramo...
I život ide dalje bez nekih unutarnjih klica za razno-razne devijacije, kako psihičke, tako i fizičke.
Just calm down!

Ovo je realno , na terenu , da sad zanemarim , cekanje boljih dana , i bolje plate , to je vec zajeb.
...........................................................................................................................................................
Postoji masa ljudi koji ne cekaju , potrefi se da uvek dodju u pravo vreme.

Retko čekam, ali kad čekam u redu, dešavaju mi se čak zgodne stvari. Nikada ne odvajam vreme koje nemam za čekanje, tako da kad me desi da čekam, to je vreme koje sam toj stvari namenila pa sad-neki minut tamo ili 'vamo neće mnogo promeniti stvari.
Očito da sam neki simpatični čekač jer gde god čekam, nađem isto tako simpatičnog čekača pa malo porazgovaramo...
I život ide dalje bez nekih unutarnjih klica za razno-razne devijacije, kako psihičke, tako i fizičke.
Just calm down!
jedan se sprdo u red kad produzavo dozvolu skoro stajo iza mene kao kija da se sklone ovi ispred

skoro stajo iza mene kao kija da se sklone ovi ispred
Imam prolećnu alergiju, čim ovi prelepi vragovi počnu da cvetaju na sve strane, kijam na svakom koraku, oduvek. Svojevremeno sam išla da berem cveće po livadama pa kijala redom sve do kuće...
A imam i ono kijanje na sunčevu svetlost, ne mogu da se setim kako se zove ta pojava...
Pa ti vidi kako je ovima oko mene ovih dana! :zcepanje:
Kad god kinem, osećam se kao Mojsije koji razdvaja ljude u nekoliko kvadrata pravolinijski a i u širinu. :cvet:
Ali ovih dana uvek nosim masku i rukavice, a i osećam se fantastično hvala Bogu... tako da koronici šipak!

Ovo je realno , na terenu , da sad zanemarim , cekanje boljih dana , i bolje plate , to je vec zajeb.
...........................................................................................................................................................
Postoji masa ljudi koji ne cekaju , potrefi se da uvek dodju u pravo vreme.
Danas smo svi u redovima, na terenu, a što se tiče boljih dana, plate, na tome treba raditi, bar aktivno čekanje, neka bar unutrašnja priprema treba da postoji dok se ne stvore mogućnosti.

Back