Синђелићи...

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Серија Синђелићи се наставља ...

Advokati odbrane dostavili su redakciji portala IN4S snimke na kojima Saša Sinđelić u razgovoru sa redakciji nepoznatim osobama govori kako je bio primoravan da učestvuje u montaži tzv. "državnog udara". ponovo porekao da je sve što je svedočio u Višem sudu u Podgorici istina, te da nikakve zavere oko upada u Skupštinu Crne Gore i ubistva Mila Đukanovića nije bilo. U ekskluzivnom snimku koji je objavio IN4S Sinđelić, na nepoznatoj lokaciji osobi od poverenja govori kako su se stvari zaista odvijale, te da je njegovo lažno svedočenje iznuđeno mučenjem i ucenama.

On je na kraju, prema sopstvenom tvrđenju, pobegao sa porodicom u Srbiju, bez znanja crnogorskih tužilaca o tome.

FOTO: PRINTSCREEN YOUTUBE/IN4S

Sinđelić je još jednom ponovio verziju događaja koju je ispričao i na Hepi televiziji kako je otišao u Crnu Goru u nadi da će nevino optuženi ljudi biti brzo pušteni, ali da se to nije desilo. Na snimku je kazao da iako se dobrovoljno predao crnogorskoj policiji, on je tretiran kao terorista, i tako i uhapšen, te da je držan u samici 23 dana sa upaljenim svetlima i mučen. Svedok saradnik tužilaštva odriče i da su postojali navodni ruski agenti odgovorni za ceo "državni udar". Za snimak na kojem se navodno vide on i Eduard Šišmakov, kaže, koji je u Beogradu bio da piše knjigu, i samo to. "Kakvi bre ruski agenti, ovaj čovek, ja znam bre, pisao tekst za neku knjigu. Nije verovao šta ga snađe", kazao je Sinđelić. Odrekao je i postojanje bilo kakvog oružja, navodeći da ako ga je bilo to je Mirko Velimirović uradio u svojoj režiji. Svojim sagovornicima je opisao i kako je izgledalo privođenje, te naglasio da ga je crnogorska policija izvodila iz samice i mučila. \

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Poslednja izmena:
погледала сам овај видео ..морам да признам да је одлично урађено ..служба на висини задатка , само због чега је требало две године да прођу и да људи две године труну у ЦГ казамату ..пре свега болестан од рака пензионисани Генерал српске полиције Дикић....Морам да похвалим Гашића за ово ангажовање ..види се овде нова реконструисана служба која је данас на добром путу да постане јака и спретна као некада..видећемо , оптимиста сам

не модератору , него ћу те пријавити Бати Гашићу за спам ..само настави

Posalji mi ga... Baticu Santosa! I ovako ih, BIA, bambusam, ne mogu da se osveste. Prekljuce sam prvom komsiji KONACNO rekao da imam ogroman dosije u BIA (a on peMzionisan agent BIA :lol:)! Kako se vadio... Kako je samo besno otkljucao vrata stana... :per:

(isplivava na povrsinu)

_nobody_

Posalji mi ga... Baticu Santosa! I ovako ih, BIA, bambusam, ne mogu da se osveste. Prekljuce sam prvom komsiji KONACNO rekao da imam ogroman dosije u BIA (a on peMzionisan agent BIA :lol:)! Kako se vadio... Kako je samo besno otkljucao vrata stana... :per: (isplivava na povrsinu) _nobody_
Сви који су желели да подцене Бату су се ухватили за главу после овог снимка са Синђелићем ..ово је српска служба против службе ЦГ ..мени је драго да напокон имамо на видику службу како треба ...да се ја питам ти би давно био на инф .раз ..то кукање за издајницима ми је веома сумњиво

Сви који су желели да подцене Бату су се ухватили за главу после овог снимка са Синђелићем ..ово је српска служба против службе ЦГ ..мени је драго да напокон имамо на видику службу како треба ...да се ја питам ти би давно био на инф .раз ..то кукање за издајницима ми је веома сумњиво

Bih... Da nisu saznali (konacno) ko me stiti... (i da bash i NISAM _nobody_) :lol:

Inace bih ja odavno nestao sa lica zemlje... A ovako "sekire" sede u pripravnosti. :per:

_nobody_

Ah da... Mujmanko. Ja mrzim iz dna duse Vucica i SNS. Ali u dlaku isto misljenje delim/mislim o opoziciji!
attachment.php

_nobody_

Ово са Синђом је прва велика зпочета акција Бате Гашића и тек ће да их буде ..одлично је одрадио посао .кратко сажете и све на површину .префектно .сваку му част

Back