neoplanta again
Ističe se
- Poruka
- 2.746
ljubavni život tekao..
Blago tebi, sta bi da moras kao ja, da volis a plasis se, znas kakvo je to mucenje...ljubavni život tekao..
Tu Giga završi sa "Nadam se da sam bio jasan"Drugovi i drugarice, nije sad vreme za rasipanje.
Firma nam slabo stoji.
Jer kad domaćinu lipsava krava, on ne terevenči I ne svira mu muzika po kući. (nema gumica da znate!)
Nego preduzima sve da tu kravu digne na noge.
Ponovo repriziraju bolji život na RTSu?Drugovi i drugarice, nije sad vreme za rasipanje.
Firma nam slabo stoji.
Jer kad domaćinu lipsava krava, on ne terevenči I ne svira mu muzika po kući. (nema gumica da znate!)
Nego preduzima sve da tu kravu digne na noge.
ja to čuvam na yt
Stavi si neki free vpn pa gledaj.ja to ne mogu da gledam iz Hr, ne daju sve epizode![]()
Stavi si neki free vpn pa gledaj.
Nisam clan sindikata ali prodajem neke cajeve pa ako ima zainteresovanih.....![]()
Doneo sam ga iz Holandije,ostalo jos malo,na mene pozitivno deluje...sve drugo pise na kesici......cena,kako za koga,damama poklanjam...molim detaljan opis, jel se taj caj kuva ili je drugi oblik konzumacije
kemijski sastav biljke
gramaza i cijena![]()
Doneo sam ga iz Holandije,ostalo jos malo,na mene pozitivno deluje...sve drugo pise na kesici......cena,kako za koga,damama poklanjam...![]()
Nisam proizvodjac,ja samo nudim,lakse mi da dodjem i dam ti da probas...ima logike, Holandija je poznata po biljkama pa valjda imaju i cajne biljcice
pozitivno djelovanje je sirok pojam,
moze malo detaljnije, mislim na sta tocno djeluje
![]()
Nudi se,jos se nismo dogovorili oko valjanja.....Šta se ovde, drugovi i drugarice, što bi rekli valja?
Ček samo da...![]()
pa to je ginko![]()
Ostalo jos malo,pozurite sa porudzbinama,za clanove sindikata moze i na 6 rata....![]()