Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tragajuci za odgovorom sta je uticalo da mi se po prvi put u zivotu(nikada nisam bila u vezi ni sa 1 god mladjim muskarcem) desi veza sa dosta mladjim i zato, pozelela sam da otvorim ovu temu...ako je neko raspolozen mozemo da razmenimo iskustva...ovo je nasa karta..
![]()
Bolje da si temu postavila na ljubav i seks....
Ma sta mi sve naprica...meni sex nije primaran...nisam mislila da prica krene u pravcu koji si ti odredio..![]()
i na kraju kada sam pozelela nesto vise on je KAO isto hteo ali nikakako da se desi....onda sam mu postavila pitanje zelili da budemo zajedno ili ne rekao je da psihicki nije spreman za vezu i kako gde mi se zuri...i ja sam samo odustala a vidim ni on se nesto nije potresao i nije me vise ni zvao...Mislim da me je ipak lagao kada je rekao da sam nesto posebno u njegovom zivotu...a mozda se oduzio taj dug i sve nestalo..
Da,u losem neki hladan opor seks,ako ga uopste i ima,sterilnost.Jos ako je osoba pod uplivom Device,ajoj!
Nije dobro kad je Mesec na Marsu uvek ima neke sile i nikad se ne zavrsi kako treba,konjukcija je gora nego kvadrat.Mada ako su Mars i Venera u konjukciji a na njih dolazi Mesec,i moze Venera da izvuce lose stvari,mada ce Mars kad tad buknuti.![]()