Neka mi neko od vas odgovori da li se pri upoređivanju dve karte više oslanjate na SINASTRIJU ili KOMPOZIT.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carica:Ja sam astrologiju ucila od Nikole Stojanovica i covek je fenomenalan u svojim prostim objasnjenjima astroloskih aspekata.Planete oko Asc.daju odredjene osobenosti ali nemaju sve dobar uticaj kada se tu nadju,daju poteskoce datoj osobi ili datom odnosu.Najgore je kada se mesecevi cvorovi nadju na Asc. onda je u pitanju prokletstvo ili dug iz proslosti.Posalji mi horoskop pa cemo zajedno da ga raspravimo,nadam se.
Najbolje se uci iz sopstvene natalne karte, samo treba imati nekog ko ce te voditi kroz sve to. Naime, prvo proveri dozvoljene orbise za opoziciju, ako je orbis siri od 2 stepena ta opozicija nema jak uticaj ako ga uopste i ima. Ukratko za ono sto je navedeno, vasa veza je duboko emotivna, bar sto se tice emocija sve ce biti uredu dokle god jedno drugo tretirate kao jednake. Ukoliko je jedno od vas dvoje "jace" od drugog, to moze doneti mnogo stresa slabijoj osobi. Moguce je nekakvo nadmetanje a i ceste svadje ili malo ostriji razgovori nisu vam strani. Kuca ce uvek biti bojno polje a lose je to sto se drugi mogu uplitati u vasu vezu i praviti vam probleme. Trebate razviti takt, razgovarajte jedno sa drugim a ne jedno NA drugo. To bi bilo ukratko, previse mi se spava da bi se udubio u temuanimsaj:Kazu da nije dobro za laike da sami tumace, narocito svoj horoskop, pa nek mi neko protumaci?
Sta naprimer znaci mesec i venera u 5. kuci(ribe)u konjukciji,
a pritom sunce u 11, u opoziciji.
Pa mars u 4.u opoziciji sa merkurom u 11.u vagi
ima jos: Saturn u 8.kuci(bliz.) opet u opoziciji sa jupiter+neptun (konj.u strelcu u 2. kuci)
Da se uplasis bre od tolikih opozicija, a karta izgleda ko prekrizena... Za sada se dobro vozimo, a videcemo...hehe...
Inace ja sam strelac-strelac, a on blizanac-lav.