Simulacije politike i vlasti

Baš bi ti, čegevara, morao da zaigraš tropiko - cela igra se u biti događa na kubi, u igri ti se savetnici obraćaju sa el prrresiden-te, dio novca od izgradnje kuća i solitera možeš da sifonuješ u tajni račun u švajcarskoj - a ako narod postane nesrećan jer si po deseti put za redom pobedio na izborima, pokušaće da te sruše i osvoje ti palaču... južnoamerički komunistički gerilci koji se skrivaju po okolnim šumama! ;)
 
Secam se igrao sam demo neke igrice gde se sve vrti oko americke vlade. Prvi zadatak ti je valjda da dobijes na izborima po drzavama i tako pravis svoju kampanju, putujes itd...ima bas dosta opcija.
Igrao sam Democracy ja mislim, veoma monotona i slaba igrica, mada ako si stvarno tvrdo zagrejan za ove simulacije, verujem da ces je sigurno probati.
 
Posto je u tropicu svaki covek, lik za sebe (imaju i svoje porodice, imao sam i nekog Petrovica izbeglicu koliko se secam :lol: ) ti kad hoces da smaknes protivkandidata kada das tu naredbu prati tog lika i videces u jednoj ulkicici kako mu jedan drugi pridje sa ledja i nema vise onog :lol:

Da. Znaci svaka "figurica" je osoba sa imenom, prezimenom, istorijom, prave porodice i slicno.

MA sto sam tebe, i sebe sam napalio, sad cu opet da je instaliram :lol:
 
Evo isprob'o sam Tropiko.Odlicna igrica.Odmah sam uspostavio veze sa Rusijom,izgradio zatvor,poceo da uklanjam svakom kome se pojavio onaj oblacic nad glavom kao da nesto razmislja i odbio da odrzim izbore za godinu dana.Rodjeni diktator,sta da vam kazem...
Čekaj samo kad Nikita bude izgradio bazu sa nuklearnim raketama na prijateljskom crvenom teritoriju tropikoa! Ma živeli nam bratski narodi i narodnosti večnog sovjetskog sajuza! :)

Ako držiš proletarijat u železnom stisku partijske diktature, drži tajni račun pun zelembaća, svoj osobni DC-3 pun benzina i spreman za let za floridu - a puno srećnih i dobro plaćenih tropikanaca u zelenim beretkama oko palače... ;)
 

Back
Top