Sims Invaders!

markoca

Poznat
Poruka
7.190
Ljudi, Simsi napadaju! Virtuelne cikice oce da nas sve pobiju! AAAAAA!
Will Wright stvarno 'oce love, mozda covek 'oce da vodi svoju tetu na Dubai.....
Anyway, izasla je nova ekspanzija za Sims 2 pod nazivom Seasons i glavna tema su joj godisnja doba......mo's mislit....
Nedavno je izasla i Sims Life Stories.....kampanja....how exciting :roll:
Sims 3 se uveliko razvija za next-gen konzole....dear, dear......

Hoce li se Simsologija jednom zavrsiti, ili nas gamere ceka jedno Sims (Ice) Age?

@Will Wright
Ne seri covece......

:lol:

markoca:
Ljudi, Simsi napadaju! Virtuelne cikice oce da nas sve pobiju! AAAAAA!
Will Wright stvarno 'oce love, mozda covek 'oce da vodi svoju tetu na Dubai.....
Anyway, izasla je nova ekspanzija za Sims 2 pod nazivom Seasons i glavna tema su joj godisnja doba......mo's mislit....
Nedavno je izasla i Sims Life Stories.....kampanja....how exciting :roll:
Sims 3 se uveliko razvija za next-gen konzole....dear, dear......

Hoce li se Simsologija jednom zavrsiti, ili nas gamere ceka jedno Sims (Ice) Age?

@Will Wright
Ne seri covece......

hehe .. fina tema ... :)

Ima li ista uzaludnije od vodit nekoga za ruku da pisa i da kaki. Ja to necu radit ni svom djetet, nek pisa u ruku ili u cipelu dok samo ne nauci...Ja kad igram ocu da ubijem nacistu.....

ljudi prvo malo informacija pa onda yakljucak...
season je kao object pack nije expansion.ynaci kao sto je bio kad si dobija neku odjecu.
inache life stories je koliko se meni cini, samo ya psp...
i tommy nisu svima njesra kao tebi...uglavnom,postane zanimljivo pa dosadi ali je za razliku od postala kvalitetna igrica.ja vise volim CoD i pucacine ali volim i Simse, ubijaju usamljenost :).sims je kvalitetna igra bez obzira da li se vama svidja ili ne...ima dobre tehnicke mogucnosti itd i takodje je ''kult'' u igrackom svijetu kao sto su npr. Lemmingsi,Mario,CoD ce biti uskoro itd.Tomb RAIDER...iako ne volim tomb raider meni je to kvalitetna igrica.

Идеју за игру Тхе Симс Wилл Wригхт добио је након пожара у Оакланду 1991. када је изгорјела његова кућа, а заједно с њом и већина његових ствари. Због тога се, заједно с породицом, морао преселити и поновно изградити свој живот; ти су га догађаји довели до инспирације за стварање компјутерске игре која би симулирала живот

Za vas sto kazete da se igra njesra... znate koja je igrica u svetu najprodavanija, tojest najvise kopija je ikada prodato? Sims 1... dakle vise od Wow-a, Counter-a, Warcraft-a, raznih pucacina... u manjini ste. Narod je progovorio. Sta cete sad? :p

Ozbiljno, meni je extra igrica ali mnogo brzo smori i onda davaj taj Morrowind ovamo :lol:

Koji smor od igrice. Pojma nemam sto se ribe tolko pale na sims.
Zivis tudj zivot i sta onda? Bacas djubre, namestas krevet, ides u klonju, jedes, ides na posao... Dosadno, zasto to sve da radim na kompu kad vec mogu i van njega... Jos mi se i sestra jedno vreme nalozila, bas sam hteo da ispizdim. Na kraju kad joj je dojadila uzeo sam cd, odneo u skolu i pred svima lomio na parcice, a jedna od njih zamalo da zaplace, a meni bilo doslo da se smejem... Bruka!

linabg:
pa samo kad pogledas na temi koju igru igrate, koliko njih igra, malo malo pa simsi.. evo ja opet krenula, po treci put...

Sims je igrica koja smori pa posle nekog vremena imas ponovo zelju da igras.
Jer tako se istrazi sve i onda ti se cini dosadno ali ti se posle nekog vremena skupe nove ideje i onda bi opet to da igras.

Mislim da je to ono sto odrzava Sims.

Back