Simptomi menopauze

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.519
:dash::dash::dash:

trebam na more u srijedu (ovu sad sto dolazi )

mjesecima vetj nemam menstruaciju, juche medjutim jelde vrisnem na toaletu dotrchale kucaju na vrata izlazim plachutji
proshle godine je isto tako bilo u putu ka moru

mene ovo sad jako nervira, mozhe se retji da sam bijesna od muke
shta da radim!? koju tabletu popiti da ovo prestane!?

mjesecima vetj nemam menstruaciju, juche medjutim jelde vrisnem na toaletu dotrchale kucaju na vrata izlazim plachutji

Bromazepam

Pa do srede prošlo. Šta se nerviraš.

Ja redovno na moru dobijem. Nekad to bude i dve nedelje ranije.
Ne samo na moru. Promenim li klimu na dva dana, to se dešava.
Pa ništa.. samo sam navikla da ne šizim zbog toga..

Sto da prestane, kupi tampon i uzivaj

поклопило се темом од Руки, да сам ових дана разговарала са другарицом,
која је у менопаузи, и скоро је прошла то што сам написала.

да макар могу обрисати пост, ал не могу, а и касно је.
Руки је већ прочитала.
ти исто. :lol:

поклопило се темом од Руки, да сам ових дана разговарала са другарицом,
која је у менопаузи, и скоро је прошла то што сам написала.

да макар могу обрисати пост, ал не могу, а и касно је.
Руки је већ прочитала.
ти исто. :lol:
Ma zna ona da se mi malo salimo, a drzimo joj palceve da se kupa svakog dana. U moru.

Rissar ovo sto pijem sprecava formiranje jajne celije i sprecava ejakulaciju. No to je dopamin bloker, pa neces moci
ni da se seksas.
Naravno mozes imati jos problema. No ako je samo za more, da ne dobijes pijes samo u tom periodu, onda posle prestanes.

Rissar ovo sto pijem sprecava formiranje jajne celije i sprecava ejakulaciju. No to je dopamin bloker, pa neces moci
ni da se seksas.
Naravno mozes imati jos problema. No ako je samo za more, da ne dobijes pijes samo u tom periodu, onda posle prestanes.
"Super" ti je logika , ali je ipak zadrži za sebe jer je totalna glupost i može naškoditi.

Poslednja izmena:
"Super" ti je logika , ali je ipak zadrži za sebe jer je totalna glupost i može naškoditi.
Stoji da moze naskoditi, ali kad se dugorocno pije. No koliko mogu da primetim, uopste ne menja svest, nema sedativno niti
bilo kakvo dejstvo na mozak, jer je nova generacija. \pijem to 12 godina svaki dan i jos sam ziv :>P
Ok napravio sam pauzu skoro od 2 meseca zbog ejakulacije. No idealno kontraceptivno sredstvo.
Mislim da sve ostalo za kontracepciju sto zena uzima ima daleko stetnije posledice.
Naravno, samo rissar kao antiseksotik, ovi drugi nsu tako dobri, zato njega i pijem.
Jer najmanja doza daje najbolje rezultate. E sad, naravno, ovo je mala tajna majstora
kuhinje, inace nikada lekar to ne bi prepisao za problem ove teme :>P

Stoji da moze naskoditi, ali kad se dugorocno pije. No koliko mogu da primetim, uopste ne menja svest, nema sedativno niti
bilo kakvo dejstvo na mozak, jer je nova generacija. \pijem to 12 godina svaki dan i jos sam ziv :>P
Ok napravio sam pauzu skoro od 2 meseca zbog ejakulacije. No idealno kontraceptivno sredstvo.
Mislim da sve ostalo za kontracepciju sto zena uzima ima daleko stetnije posledice.
Naravno, samo rissar kao antiseksotik, ovi drugi nsu tako dobri, zato njega i pijem.
Jer najmanja doza daje najbolje rezultate. E sad, naravno, ovo je mala tajna majstora
kuhinje, inace nikada lekar to ne bi prepisao za problem ove teme :>P
Totalni nonsens
Ne znam da li uopšte razmišljaš o tome šta pišeš i savetuješ.

Back