Samson2009
Veoma poznat
- Poruka
- 13.411
Колико знате о подаји благодати Светог Духа.Да ли знате шта је то симонија?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
И нема Цркве тамо где се газе Њени закони, јер безаконици нису у Цркви него ван ње.Пресвети Дух даје се коме благоизволи.
Црква је риизница благодати Духа Пресветога.
И нема Цркве тамо где се газе Њени закони, јер безаконици нису у Цркви него ван ње.
И који су безбожни према завету, он ће их ласкањем отпадити;
али народ који познаје Бога својега биће непоколебљив.
Дан.11,32
Џаба се представљаш као део Цркве, када законе њене не поштујеш и не спроводиш.Још безаконике називаш чуварима закона.
Ко није са Мном, против Мене је; и који не сабира са Мном расипа. Мт.12,30
SVETI NEKTARIJE EGINSKI-"Kamen temeljac Crkve i Glava Crkve jeste Raspeti za nas Gospod Isus Hristos.On je jedina Glava Crkve a svaku drugu treba popljuvati i odbaciti"
Kako li je Vaš Akakije zaradio onaki džip, tolike mobilne, laptopove....![]()
Kako li je Vaš Akakije zaradio onaki džip, tolike mobilne, laptopove....![]()
Нема он никакав џип то је власништво женског манастира ''Нови Стјеник'' који возе и он и монахиње.Мобилни нема,а лап топ је поклон.Све то што поседује манастир је власништво манастира.А и лап топ је на општу употребу.
Ја сам овде поставио тему везану за ''симонију'' односно каноски прекршај.А то је продаја Светих тајни.А тога нема код нас.Пре неки дан обављено је у мом стану мало освећење стана.И мој парох СИПЦ није узео ни динар.А што су се он и други гости пшослужили то је ствар гостопримста.
Sve vlasništvo manastira, a koristi ga samo Akakije, c, c, c..
Pa, dobro, možda ne naplaćujete Svete tajne....Vaše monštvo i sveštenstvo mora od nečega živjeti....
Benzin mora da se plaća, struja, ogromni mesečni telefonski računi...![]()
Не већ од прилога.Од прилога верника Црква живи.Него реци ми ко вози на овом снимку џип?
Ma, to je samo maska..Ne zloupotrebljavaj Zikijevu mamu...Zna se ko preko Vaše sekte pere pare....
Nego, molite vi Boga da uplate iz Vatikana ne kasne...![]()
Да не касне уплате....мислиш на....оног твог.....
Хајде испостави скенирани пример уплате на рачун СИПЦ.Од стране помињаних.
Нема он никакав џип то је власништво женског манастира ''Нови Стјеник'' који возе и он и монахиње.Мобилни нема,а лап топ је поклон.Све то што поседује манастир је власништво манастира.А и лап топ је на општу употребу.
Ја сам овде поставио тему везану за ''симонију'' односно каноски прекршај.А то је продаја Светих тајни.А тога нема код нас.Пре неки дан обављено је у мом стану мало освећење стана.И мој парох СИПЦ није узео ни динар.А што су се он и други гости пшослужили то је ствар гостопримста.
To ide posrednim kanalima...Al ne brigaj.....Neće Vas Vatikan ostviti na cedilu....![]()
Е па хакде нађи те појединце преко којих добијамо.Хоћу имена.![]()
Ко ће теби, барону Минхаузену да верује? Теби који су до сада толико новинарских патки посејао, да би се и Б92, постидео од количине измишљотина.Sve vlasništvo manastira, a koristi ga samo Akakije, c, c, c..
Pa, dobro, možda ne naplaćujete Svete tajne....Vaše monštvo i sveštenstvo mora od nečega živjeti....
Benzin mora da se plaća, struja, ogromni mesečni telefonski računi...![]()
Него од кога Лаврентије и његови колеге на филмићу који следи добијају паре и кече за врећице са поменутим садржајем..
Oćeš da kažeš da su mu monahinje zaradile džip, a da si ti cicija. Ili šta?![]()
Ко ће теби, барону Минхаузену да верује? Теби који су до сада толико новинарских патки посејао, да би се и Б92, постидео од количине измишљотина.
Још ћеш онима који читају анатеме против твојих прекрштавача у јерес, да конструишеш сарадњу.
Е ко те не зна... мотком би те млатио!
А сада труглић, дезинформатору.
П.С. Породица оца Акакија је имућна, џип је кршина која се распада, моб је 1 динар, а лап 100 евра.
И да знаш да си пријављен за лажи које БЕЗ ДОКАЗА, пушташ да људи гледају.
Да Бог да теби да живиш онолико колико лажеш.
![]()
Cutim, pametnije mi je.
edit I sta je to simonija, ajde ljudi kazite, ceznem da saznam.
![]()
Cutim, pametnije mi je.
edit I sta je to simonija, ajde ljudi kazite, ceznem da saznam.
Kada popa dođe da seče kolač, a neće da uzme novce, jer zilotski iste dobijaju iz EU i Vatikana...![]()
Zazijavalo:To je ono što sveštenici dobijaju za izvođenje popovskih radova.
Ovo u pravoslavlju.
U vicca-pravoslavlju važi drugačija tarifa. Vučja (da ne kažem medveđa). Vuk plaća samo jednom, al kožom.
Докажи или умукни!Kada popa dođe da seče kolač, a neće da uzme novce, jer zilotski iste dobijaju iz EU i Vatikana...![]()
Znaci nesto besplatnoMa gde to ima?
Mislis na pevanje i ostale radove?![]()
Докажи или умукни!
Ко ће теби да верује без доказа? Само Зази!