Simbolika brojeva 1,7,3 i sinhronicitet?

StacyStacy

Početnik
Poruka
7
Ne znam da li sam na pravom mjestu, ali svejedno ću da pitam.

Naime već neko vrijeme često, ali prečesto u svom oruženju nalazim ova tri broja 1, 7 i 3. Bukvalno gdje god pogledam svugdje ih vidim, čak na najbizarnijim mjestima. Dakle, uvijek ta tri broja u raznim kombinacijama, doduše oni predstavljaju i moj datum rođenja 17.3. Čitala sam o Pauliju i Jungu, dosta o sinhronicitetu i zaista vjerujem u to.
Zanima me da li je nekome možda poznata simbolika tih brojeva?

p.s.
W. Pauli je bio opsjednut sličnom brojkom 1/137, konstantom fine strukture.

1 7 i 3 = 1 . 7 . 3
1 7 i 3 svuda = ... (... - ako dodamo proslost idu i ovdje "...") 1 . 7 . 3 : 1 . 7 . 3 : 1 . 7 . 3 : 1 . 7 . 3...
Pa sto onda imamo?
Intervale (razlike/skokove/prelaze) koji bi zbog rasporeda koji si navela bili: (~3) - 2 (1) + 6 (7) - 4 (3) - 2 (1) + 6 (~7)

Ako gledas samo intenzitet, ali ne i pravac promjene, onda su ti intervali a = ± 6, b = ± 4 i c = ± 2. Sad mozes i da ih poredis kao intervale promjene (bez predznaka pravca, ili sa), na pr. c = ½ b; c = a - b; itd... its... a mozes pravce da posmatras odvojeno, pa da intervali pravca budu a = +, b = -, i c = -. Pa poslije da pravis sinteze i analize... i... ne bih smio bas sve da ti kazem.
Pa mozes i da vidis ima li veze sto sa toga sa mjestima/vremenima/stvarima itd., its.... na kojima ti se to javlja. Nista ne obecavam.

Mozda da probas sad nesto sa ovim?
Nemoj, razbijanje glave je... ali i moj, vidi sama...

Poslednja izmena:
Mislim da je mnogo prosto u suštini.
Prvo zbog same prisutnosti brojeva, drugo zato što pridaješ značaja tome na taj način.
Ja sam nekada mislio da se meni to dešava sa br 13 i 17, ali kada sam malo bolje pogledao...
nisu bili nešto učestaliji od ostalih.
Možda nije to, ali da li si razmišljala o tome da ih vidiš zato što težiš tome? :)

Back