truthSeeker
Primećen član
- Poruka
- 862
Ма имаду свуда те шестице, ево рецимо Двери
upravo tako....i ja malo malo pa ih negde vidim....to je toliko uzelo maha da je vrlo zabrinjavajuće...
teren je pripremljen koliko vidim...
još samo mali kontrolisani nuklearni rat sa mnogo žrtava i da nam se kao rešenje pojavi neki mirotvorac i čudotvorac koji će da predloži jednu vladu, jednu vojsku, jednu religiju, i da zasedne na tron i krene da čipuje kog stigne (a čipovi verovatno danas mogu da utiču na razmišljanje lučenjem hormona ili uz pomoć talasa određenih frekvenci a mogu i čak da sadrže neki otrov tako da se ljudi mogu ugasiti uz pomoć daljinskog...pa onda budi protivnik takve vlasti ako možeš i smeš...ko primi čip verovatno neće biti svoj a biće i ucenjen instant smrću)...
no da bi se niži i srednji slojevi elite ubedili u neophodnost nuklearnog rata plan mora biti lukav
"Small Nuclear War Could Reverse Global Warming for Years" naslov u National Geographic magazinu nedavno...
a globalno zagrevanje je problem zbog rezervi metana koje su ispod leda i koje će ako se oslobode napraviti pakao na površini zemlje....a to je proces koji je krenuo i eksponencijalno se ubrzava....zbog nuklearnog rata za neko kratko vreme će biti izbegnute velike vručine, ali ubrzo pošto antihrist zavlada problem sa metanom će biti sve veći i veči...i planeta će praktično goreti...onda će svoje duše da pokupe plavi i crveni tim i sve iz početka...na nekom drugom mestu...
jedino ih Putin zeza jer neće da igra ulogu koju su mu namenili...ne bi me čudilo da ga ubiju da bi izazvali rat...
hm, drago mi je što ne živim u Americi....
tamo očekujem totalnu ludnicu u ovakvom scenariju....
u takvom scenariju najbolje će biti negde daleko ispod ekvatora...koliko vidim na youtube Brazil, južnoafrička republika, Australija su zemlje sa kojima su Ameri sklopili sporazum o evakuaciji stanovništva...kao za slučaj da Yellowstone proradi ili neka slična katastrofa se desi....dok Rusi i Kinezi neće imati gde da se evakuišu a ni mi u Evropi...mada u Srbiji možda neko i pretekne jer nećemo biti direktno gađani a nismo ni blizu mora...jedino su nas zeznuli sa seobom u gradove i sa uništavanjem poljoprivrede...pa će ljudi da se ubijaju za hranu....jer ništa neće moći da se uveze osim izbeglica iz nuklearnog pakla.... još se gospoda drugovi plaše da nas ne pretekne previše pa nam brane da subvencionišemo poljoprivredu što inače rade sve zemlje u Evropi...
naravno s obzirom da će mnogi prepoznati scenario što je i cilj jer će biti zastrašeni, biće potrebno da se neko žrtvuje kao Antihrist da bi pravi Antihrist došao predstavljajući se da je Hrist...biće žrtvovane hrišćanske crkve pre svega katolička....što će biti zgodno i za preuzimanje infrastrukture...a preostale hrišćane će čekati progon i prevaspitavanje jedino što će ih svi gledati kao sledbenike antihrista a ne kao hrišćane...ta indoktrinacija je već uveliko u toku..pa i na ovoj temi...
Poslednja izmena: