Hvala Vam puno zaista ali ne zelim da otkivam ko je. Mozda sam svakako preterala raspitujuci se. Bas me zaintirgiralo itd. Znate, kada sretnete osobu koja zraci nekom energijom, jednostavno, necim pleni i privlaci, cudno je sve to tj. nikada mi se ranije nije desilo. Ja sam udata zena, nije u tom nekom smislu, da neko ne pomisli sta pogresno. Ovo me bas zato i zainteresovalo jer sam slucajno videla ovo jer mi je greskom dat pristup u fejs i meil itd. Ma nije ni bitno ali hvala vam puno. Za razliku od nekih drugih na drugim "temama" vi ste mi konkretno odgovorili i dali proverljive informacije sta koji simbol znaci. Ja mislim da je to neka zanimacija bezazlenog karaktera i da nema tu nista toliko misticno i da nije neko famtomsko zlo u pitanju. Neko mi cak rece "zmijsko oko" da vidi na grbu hehhhh ja ili sam corava ili nema ni zmije ni oka
![Veoma srecan :D :D](/styles/krstarica/xenforo/smilies/icon_biggrin.gif)
jedino za maceve niko nista a valjda i oni nesto znace? To mi je logicno da se stiti - brani neko i oko maslina mi neko rece i svidja mi se one su navodno simbol istrajnosti itd. Hvala puno
Nasla sam preko gugla nesto o Uranu u astrologiji i to mi se jedino uklapa skroz za ovom osobom. Mozda ipak nije sve neka glupost ali opet, iskreno, pre mi se cini da je to Ž cirilicom neko Uran jer nema toliki krug dole.
***Uran u horoskopu - astrologiji i mitologiji
Uran, jedna od tri transcedentne planete, predstavlja višu oktavu Merkura (Merkur na kvadrat) i nije lična planeta. Vrlo je bitan ako ima jake kontakte sa ličnim planetama. U horoskopu predstavlja osobenjake, ljude koji su potpuno drugačiji od proseka. Ljude budućnosti i koji teže da budu sve osim proseka i uglavnom i odu u neki ekstrem. Uran daje neku vrstu genijalnosti. Telepatske sposobnosti.
Potreba za velikom slobodom u svakom smislu (kretanja, govora, mišljenja, svega). Za ravnopravnost (komunizam). Stresne situacije (kada nam se nešto desi neočekivano i mi nismo u tom trenutku spremni da to prihvatimo, bilo pozitivno ili ne). Predstavlja sve vrste revolucija, revolucionarna otkrića, savremenu tehnologiju, revoluciju u pravom smislu, štrajkove i pobune, Univerzum, Kosmos.***