ako mu tata dozvoliKad joj prepiše stan.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
ako mu tata dozvoliKad joj prepiše stan.
Pa i tata da prepiše svoj ili ništa od svadbe.ako mu tata dozvoli
kao mirazPa i tata da prepiše svoj ili ništa od svadbe.
Ali sve što je lepo, traje do 33. Onda će da ih razapinju na stubu kao što su i Jehovu.kao miraz
ih kako bi to bio lep par. naučavali bi bibliju pola dana, a drugu polovinu dana na forum
pa dobro nije baš da su u cvetu mladosti al tu su oko stotke zajedno. ali večni život će to nadoknaditi, biće ponovo mladi i imaće baštu i lavove kao kućne ljubimce i posle podne do uveče i dalje će naučavati bibliju.Ali sve što je lepo, traje do 33. Onda će da ih razapinju na stubu kao što su i Jehovu.
Ajde, daj jedan razlog sto bi Jevreji hteli da ga ubiju… i sto bi morali da ga ubiju, bas za vreme pashe?Јевреји нису смјели да га убију из више разлога, поготово што је то било у вријеме Пасхе.
zasto se ti kao ateista brines ko ce da zavrsi u ognjenom jezeru ,i sta predstavlja krst kao simbol ? Ti si ateista i ne verujes,zasto onda pokreces pricu oko necega u sta sam ne verujes? Bog ne postoji,zasto je u tom slucaju bitno sta znaci krst i ko ce posle suda na kupanje u ognjeno jezero ?Kako gurate pod tepih sve ono što vam ne odgovara.
Nije on bas potpuni ateista takva utisak sticem.zasto se ti kao ateista brines ko ce da zavrsi u ognjenom jezeru ,i sta predstavlja krst kao simbol ? Ti si ateista i ne verujes,zasto onda pokreces pricu oko necega u sta sam ne verujes? Bog ne postoji,zasto je u tom slucaju bitno sta znaci krst i ko ce posle suda na kupanje u ognjeno jezero ?
Ja sam agnostik ateista.zasto se ti kao ateista brines ko ce da zavrsi u ognjenom jezeru ,i sta predstavlja krst kao simbol ? Ti si ateista i ne verujes,zasto onda pokreces pricu oko necega u sta sam ne verujes? Bog ne postoji,zasto je u tom slucaju bitno sta znaci krst i ko ce posle suda na kupanje u ognjeno jezero ?
Jevreji nisu beli oni su posebna rasa. Ne treba ih stavljati u bele koliko god fizički ličili.Kakve to veze ima sto je bio Jevrejin, oni su i hteli vise puta da Ga ubiju.
Под број један, не видим какве то везе има ко је које расе, а под два већина Јевреја су Ашкенази који су "стандардни" бијелци.Jevreji nisu beli oni su posebna rasa. Ne treba ih stavljati u bele koliko god fizički ličili.
ili si agnostik ili ateista.Cini mi se da ti je prilicno dosadno u zivotuJa sam agnostik ateista.
polako da se dogovori sa sobom za naredni period šta će biti.ili si agnostik ili ateista.Cini mi se da ti je prilicno dosadno u zivotu
Svi smo mi ateisti agnostici. Mi ćemo da promenimo naše mišljenje ako nauka dokaže suprotno da ipak postoji nešto što se zove bog ili bogovi ili neka viša sila, ali nećemo da prihvatamo dokazane neistine i izmišljotine.ili si agnostik ili ateista.Cini mi se da ti je prilicno dosadno u zivotu
Nije posao nauke da dokazuje da postoji Bog,a to sta ti licno mislis ne mozes da projektujes na druge.To bi bilo podjednako neozbiljno kao da ja od tebe zahtevam da mi postavis dokaz da nauka dokazuje nepostojanje vise sile iliti BogaSvi smo mi ateisti agnostici. Mi ćemo da promenimo naše mišljenje ako nauka dokaže suprotno da ipak postoji nešto što se zove bog ili bogovi ili neka viša sila, ali nećemo da prihvatamo dokazane neistine i izmišljotine.
Posao nauke je da daje dokaze i da traži nove.Nije posao nauke da dokazuje da postoji Bog,a to sta ti licno mislis ne mozes da projektujes na druge.To bi bilo podjednako neozbiljno kao da ja od tebe zahtevam da mi postavis dokaz da nauka dokazuje nepostojanje vise sile iliti Boga
Ne već su posebna rasa kao što i sami sebe smatraju. Naravno da ima veze radi se o potomstvu i o sudbini našeg naroda.Под број један, не видим какве то везе има ко је које расе, а под два већина Јевреја су Ашкенази који су "стандардни" бијелци.
Oni su bili odabrani od Boga nekada vise to nisu, tako da nisu nikakva posebna nacija.Ne već su posebna rasa kao što i sami sebe smatraju. Naravno da ima veze radi se o potomstvu i o sudbini našeg naroda.
Nisu samo nacija nego su i rasa. A sami sebe su proglasili odabranim od Boga koga su izmisli za sebe.Oni su bili odabrani od Boga nekada vise to nisu, tako da nisu nikakva posebna nacija.
U srednjem veku nisu mogli bez krsta i mača, danas u novom električnih aparata i pomenute stolice...Константин је увео крст као симбол, то би било данас ко да си увео електричну столицу за симбол релогије….
Krst kao paganski simbol i sprava za ubijanje osuđenika kod Rimljana nikako nije smeo da postane simbol hrišćanstva.
Nije krst nikada simbolizovao nešto sramno, već je to simbol Boga, čiji su sledbenici po tom simbolu i dobili ime - Krstjani, Kršćani.Krst je prihvacen kada je rim ukinuo kaznjavanje raspinjanjem, jer do tada je krst simbolizovao nesto sramno.
Za koje ljude?Na krst su se razapinjali najtezi kriminalci, ubice, silovatelji, pobunjenici i za ljude je prestavljao simbol neceg loseg
Apsolutno netačno.Хришћанство је римска религија, сви су побијени, а онда је Рим измислио причу и направио религију од њихових посмртних остатака...