Simbol star 100.000 godina: Pogledajte kako je krst postao simbol najveće svetske religije

Ali sve što je lepo, traje do 33. Onda će da ih razapinju na stubu kao što su i Jehovu.
pa dobro nije baš da su u cvetu mladosti al tu su oko stotke zajedno. ali večni život će to nadoknaditi, biće ponovo mladi i imaće baštu i lavove kao kućne ljubimce i posle podne do uveče i dalje će naučavati bibliju.

Kako gurate pod tepih sve ono što vam ne odgovara.
zasto se ti kao ateista brines ko ce da zavrsi u ognjenom jezeru ,i sta predstavlja krst kao simbol ? Ti si ateista i ne verujes,zasto onda pokreces pricu oko necega u sta sam ne verujes? Bog ne postoji,zasto je u tom slucaju bitno sta znaci krst i ko ce posle suda na kupanje u ognjeno jezero ?

zasto se ti kao ateista brines ko ce da zavrsi u ognjenom jezeru ,i sta predstavlja krst kao simbol ? Ti si ateista i ne verujes,zasto onda pokreces pricu oko necega u sta sam ne verujes? Bog ne postoji,zasto je u tom slucaju bitno sta znaci krst i ko ce posle suda na kupanje u ognjeno jezero ?
Nije on bas potpuni ateista takva utisak sticem.

Ja sam agnostik ateista.

Jevreji nisu beli oni su posebna rasa. Ne treba ih stavljati u bele koliko god fizički ličili.
Под број један, не видим какве то везе има ко је које расе, а под два већина Јевреја су Ашкенази који су "стандардни" бијелци.

ili si agnostik ili ateista.Cini mi se da ti je prilicno dosadno u zivotu
Svi smo mi ateisti agnostici. Mi ćemo da promenimo naše mišljenje ako nauka dokaže suprotno da ipak postoji nešto što se zove bog ili bogovi ili neka viša sila, ali nećemo da prihvatamo dokazane neistine i izmišljotine.

Svi smo mi ateisti agnostici. Mi ćemo da promenimo naše mišljenje ako nauka dokaže suprotno da ipak postoji nešto što se zove bog ili bogovi ili neka viša sila, ali nećemo da prihvatamo dokazane neistine i izmišljotine.
Nije posao nauke da dokazuje da postoji Bog,a to sta ti licno mislis ne mozes da projektujes na druge.To bi bilo podjednako neozbiljno kao da ja od tebe zahtevam da mi postavis dokaz da nauka dokazuje nepostojanje vise sile iliti Boga

Под број један, не видим какве то везе има ко је које расе, а под два већина Јевреја су Ашкенази који су "стандардни" бијелци.
Ne već su posebna rasa kao što i sami sebe smatraju. Naravno da ima veze radi se o potomstvu i o sudbini našeg naroda.

Krst kao paganski simbol i sprava za ubijanje osuđenika kod Rimljana nikako nije smeo da postane simbol hrišćanstva.

Ti si potpuno izokrenuo stvari.
Pa nije Kršćanstvo nastalo u Novoj eri, pa onda uzelo simbol krsta.
Zove se Kršćanstvo jer sledi Boga čija je oznaka Krst.
Od početka je to simbol.

Krst je prihvacen kada je rim ukinuo kaznjavanje raspinjanjem, jer do tada je krst simbolizovao nesto sramno.
Nije krst nikada simbolizovao nešto sramno, već je to simbol Boga, čiji su sledbenici po tom simbolu i dobili ime - Krstjani, Kršćani.
Taj Bog je suparnički Solu Inviktusu, kojeg su sledili Romani, pa su oni ubijali njegove sledbenike.
Na krst su se razapinjali najtezi kriminalci, ubice, silovatelji, pobunjenici i za ljude je prestavljao simbol neceg loseg
Za koje ljude?
Za Kršćane svakako ne.
Slede ga i poštuju već nekoliko hiljada godina.

Хришћанство је римска религија, сви су побијени, а онда је Рим измислио причу и направио религију од њихових посмртних остатака...
Apsolutno netačno.
Romanska religija je sledbeništvo Sola Inviktusa, a Kršćanstvo postoji hiljadama godina pre osnivanja Rome.

Back