Silovan romski dečak na Karaburmi!

111111

Legenda
Banovan
Poruka
60.297
Maloletni dečak romske nacionalnosti Dejvid (7) navodno je pretrpeo seksualno zlostavljanje devetoro svojih vršnjaka!

Incident se dogodio oko 14.30 sati u Ulici Vuka Vrčevića, na Karaburmi. Silovanje je prijavila dečakova majka Valentina. Kako prenose naši reporteri sa lica mesta, dečak je došao kući jedva hodajući od povreda, nakon čega je majka zvala policiju.



Ipak, u Hitnoj pomoći su za Telegraf.rs rekli da je u 14.37 primljen dečak zbog posledica nasilja u porodici.

- Naša ekipa je zbrinula dečaka, koji je bio pretučen i prebacila ga na Institut za majku i dete – rekla je portparolka Hitne pomoći Nada macura.



Naši reporteri koji se nalaze na mestu incidenta javljaju da je jedno dete privedeno u policiju, a da ostala deca tvrde da se radilo o “dečijoj igri”.

http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/287704-uzasno-silovan-romski-decak-na-karaburmi
 
Lažno prijavila silovanje sina

OdštampajMake font size smaller Make font size default Make font size larger 02. avgust 2012. 10:39 > 10:48
Policija je uhapsila 13-godišnjeg dečaka romske nacionalnosti zbog sumnje da je juče silovao svog rođaka D.I.(7) u nehigijenskom naselju na Ada Huji.Pregledi pokazali da je dečak povređen, ali da nije bilo silovanja


ilustracija(Guliver/Getty Images)
Prema prvim informacijama sve je ukazivalo da se događaj odigrao u baraci jedne romske porodice u ulici Vuka Vrčevića.

Pretpostavljalo se da je napadač ušao u baraku i tamo zatekao nagog D.I. kako se igra. Nakon toga, kako se pričalo u ovom romskom naselju, sedmogodišnjeg dečaka silovao je šest godina straiji rođak.

“Sedmogodišnji D.I. je navodno pokušao da se odbrani, ali ga je stariji dečak pretukao i naneo mu teške povrede. Krike i pozive u pomoć začula je majka Valentina I. koja je o svemu obavestila policiju.

“Naše ekipe dobile su poziv oko 15 časova i već nekoliko minurta bile su na licu mesta. Policija i lekari pronašli su D.I. koji je imao povrede glave i pružili su mu pomoć. Dečak je prevezen u Institut za majku i dete“, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura koja nije mogla da precizira da li je došlo do silovanja ili ne.

Policajci su potom priveli na informativni razgovor trinaestogodišnjeg dečaka.

“Svi su izgledi da su te dve porodice u dugogodišnjoj svađi. Do tuče jeste došlo, ali o silovanju nema ni govora, pokazale su analize lekara. Policija razmišlja da podnese tužbu protiv Valentine I. Koja je lažno prijavila silovanje“, naveo je izvor “Pressa.“
 
zato shto je ovo krstarica
POBOGU
POBOGU DEKO

Nije samo do krste.
U svim novinama se uvek to potencira ako se radi o (sirotim) ciganima kao žrtvama. Ali kad se radi o drugim stvarima druga priča. Eto prošle nedelje, ovde na padini je povređena žena jer u pod autobusa udario šaht koji su cigani čija se "glavna zgrada" nalazi na par desetina metara od tog šahta hteli da ukradu poklopac.
Za nesvakidašnju nezgodu odgovorni lopovi koji su šaht pomerili iz ležišta pokušavajući da ga ukradu
Nezgoda se dogodila sinoć oko 21.15 sati u Radničkoj ulici, u blizini OMV benzinske pumpe. Kako saznajemo, za nesvakidašnju nezgodu odgovorni su lopovi koji su pre nego što je autobus naišao pokušali da ukradu šaht.

O čemu god da je reč, uvek je tako.
 

Back
Top