Pilgrim
Veoma poznat
- Poruka
- 10.776
pa kazem ti imam osjecajSama sebe hejtuje svakim slovom,msm koji mazohizam da to zelis da vidis
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa kazem ti imam osjecajSama sebe hejtuje svakim slovom,msm koji mazohizam da to zelis da vidis
:ДNjen lik je dobijen izračunavanjem prosečnog lika iz mase stvarnih slika.
Čista matematika.
Некима се свиђа, да није тако не би се радиле корекције. Посебна сорта и једни и други.Ajde neka podju zene od sebe. Kada bi muskarac napumpao usta ko u simpanze da li bi vam se svidelo?
U kom si to crtaću video šimpanzu s napumpanim usnama?Ajde neka podju zene od sebe. Kada bi muskarac napumpao usta ko u simpanze da li bi vam se svidelo?
Nesum skolovalaovo je ribetina. eliksir. svesna svoje eroticnosti. a voli i analni. Sva je ko...da je uzmes i stines. sprchis.
Pogledajte prilog 1524316
A jel ti dostupan i bukvar?Nemam lose misljenje o sebi da bi bilo sta menjala na sebe ili korigovala.
Licno i botoksa i liftig i bilo sta korektivno mi je dostupan da ne kazem gratis mogu da dobije kad god pozelim ali ne vidim nista lepo u tome.... isto tako i ne osudjujem devojke koje to imaju.
Jedino sto vidim posledice posle visegodisnjeg koriscenja da su bas lose.
Ja sam ovu rečenicu potpuno drugačije razumeo.Ja ubedjujem zenu da krene da radi usne i sise.
Ajde neka podju zene od sebe. Kada bi muskarac napumpao usta ko u simpanze da li bi vam se svidelo?
Ti mene zezas i ne znas?Nesum skolovala
Ko je ova![]()
Rekla bih da ti treba nesto drugoA jel ti dostupan i bukvar?
Treba mi gugl translate![]()
Neka tako ostanePre tebi nego meni
Ja imam![]()
ne pumpaju se one da bi bile lepe vec je to znak prepoznavanja da su na "trzistu" i da nema problema da legne, naravno, uz skromnu naknadu.Meni licno su mnogo odbojne zene sa silikonskim usnama. Meni silikonske napumpane usne lice na cmar
Ne postoji muskarac kome se svidjaju napumpane usne cak i da su malo samo. Ne postoji muskarac kome se svidjaju silikonski grudi makoliko su veliki ili mali ti silikoni... Tako mogu da nabrajam za sva pumpanja po telu. Zene su u zabludi kada misle da je silikoniranje bilo kog dela tela privlacno muskarcima. SILIKONIRANJE BILO KOG DELA TELA JE RUZNO I ODBOJNO MUSKARCIMA !!!! Ako neki muskarac kaze da mu se svidja bilo sta silikonsko na zeni znajte da laze.
MozdaKoji god deo nje pogledas vidis seks. Uvo joj pogledas digne ti se.
Ne zahebavaj, seksipilna je skroz.Mozda
Ako ti usi drzi jedna zica
Dobro sad je to ironicnoJes
Vrlo
Estetski još uvek nisam videla uživo a da mi se dopada. Prediomenzirano i ne prati realnu liniju usana , naročito su uglovi grozni kada se spuste i podsećaju na prolaps krajnje tačke digestivne cevi.Meni licno su mnogo odbojne zene sa silikonskim usnama. Meni silikonske napumpane usne lice na cmar
Ne postoji muskarac kome se svidjaju napumpane usne cak i da su malo samo. Ne postoji muskarac kome se svidjaju silikonski grudi makoliko su veliki ili mali ti silikoni... Tako mogu da nabrajam za sva pumpanja po telu. Zene su u zabludi kada misle da je silikoniranje bilo kog dela tela privlacno muskarcima. SILIKONIRANJE BILO KOG DELA TELA JE RUZNO I ODBOJNO MUSKARCIMA !!!! Ako neki muskarac kaze da mu se svidja bilo sta silikonsko na zeni znajte da laze.