Silikonske usne su mi ružne

Nemam lose misljenje o sebi da bi bilo sta menjala na sebe ili korigovala.
Licno i botoksa i liftig i bilo sta korektivno mi je dostupan da ne kazem gratis mogu da dobije kad god pozelim ali ne vidim nista lepo u tome.... isto tako i ne osudjujem devojke koje to imaju.
Jedino sto vidim posledice posle visegodisnjeg koriscenja da su bas lose.
A jel ti dostupan i bukvar?
Treba mi gugl translate 😂

Meni licno su mnogo odbojne zene sa silikonskim usnama. Meni silikonske napumpane usne lice na cmar

Ne postoji muskarac kome se svidjaju napumpane usne cak i da su malo samo. Ne postoji muskarac kome se svidjaju silikonski grudi makoliko su veliki ili mali ti silikoni... Tako mogu da nabrajam za sva pumpanja po telu. Zene su u zabludi kada misle da je silikoniranje bilo kog dela tela privlacno muskarcima. SILIKONIRANJE BILO KOG DELA TELA JE RUZNO I ODBOJNO MUSKARCIMA !!!! Ako neki muskarac kaze da mu se svidja bilo sta silikonsko na zeni znajte da laze.
ne pumpaju se one da bi bile lepe vec je to znak prepoznavanja da su na "trzistu" i da nema problema da legne, naravno, uz skromnu naknadu.
I umesto da na sebi nosi natpis "ku.rva" ona taj svoj zanat pokazuje silikonima.
Takve se obicno vidjaju u drustvu senilnih bogatih matoraca i nikada nisam video takvu pored nekog muskarca, normalnog izgleda i ponasanja. Pljujem na takve "dame".Da mi moja to stavi na usta, guzu, sise.....u sekundi bih je napustio. Ocu da pored sebe imam zenu lepog izgleda a ne ruznog monstruma.

Meni licno su mnogo odbojne zene sa silikonskim usnama. Meni silikonske napumpane usne lice na cmar

Ne postoji muskarac kome se svidjaju napumpane usne cak i da su malo samo. Ne postoji muskarac kome se svidjaju silikonski grudi makoliko su veliki ili mali ti silikoni... Tako mogu da nabrajam za sva pumpanja po telu. Zene su u zabludi kada misle da je silikoniranje bilo kog dela tela privlacno muskarcima. SILIKONIRANJE BILO KOG DELA TELA JE RUZNO I ODBOJNO MUSKARCIMA !!!! Ako neki muskarac kaze da mu se svidja bilo sta silikonsko na zeni znajte da laze.
Estetski još uvek nisam videla uživo a da mi se dopada. Prediomenzirano i ne prati realnu liniju usana , naročito su uglovi grozni kada se spuste i podsećaju na prolaps krajnje tačke digestivne cevi.
Ali..ko nas pita nešto?

Back