SILIKONI

• Začetnik teme Začetnik teme PLAVUSA BUJNIH GRUDI
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da ne bi bilo zabune...nisam nikakva striptizeta, pevaljka... bas cudno, stvarno je tesko poverovati u pricu. Devojka studira, nije droca, mrzi sponzoruse, ali zbog kompleksa i velike zelje da to uradi, roditelji finansirali operaciju.
Naravno, uz prethodne razgovore itd..Ni u jednom trenutku nisam odustala od toga i ne kajem se!
Ako nesto jako zelim to i ostvarim. Inace sam sasvim normalna,nezna, pazljiva..nema to veze sa sexom. Prezirem price sex,sex...bez ikakve ljubavi, emocija..Kuda vodi sve to? Ili ja treba da se menjam?
Ne znam, neka mi neko kaze, mozda je to neko pravilo: samo ***** imaju silikone, danas su sve devojke droce itd...bezbroj sranja,foliranja, kretena...muka mi je vise od toga.
Suvise je jadno tako razmisljati.
Zao mi je sto se ovde tek tako pljuju nepoznati ljudi.

VI BRE NISTE NORMALNI KO SE JOS GADI SILIKONA.
Gde vi ljudi zivite samo ih ti stavi i uzivaj a nadam se da cu i ja jednog dana uzivati u njima :lol: ,neko rece da ***** stavljaju silikone ili sam pomesa nema veze ***** ne postoje shavatite to ,pozdrav gazdarici i blondi posle dugo vremena 8)

Moje misljenje je da devojke koje nemaju grudi IMAJU kompleks i to ih mnogo ogranicava po raznim stvarima,,, garderoba, pokreti, plaza i slicno. Recimo moja supruga ima silikone i to meni ni malo ne smeta, a ona stvarno obozava haljine i kada obuce do pupka super a od pupka do ramena,,, globalna kriza,,,,,,,,,,,,, a i meni bi recimo smetalo da ih nije stavila ..pa ja sam imao vece sise ebote,,, i sada je mnogo raspolozenija, a i brate ruku na srce,,,ljepse izgleda,,, i govorim za sebe-meni ne smeta a i dobar je osjecaj za onako -za sake- :) ako imas zelju skupljaj pare i uradi,samo se raspitaj gde sta i kako, moja supruga je grudi uradila u Becu i pljusnula 3500 evrica ali zato kad se skine ma VREDI SVAKOG CENTA MAJKU MU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back