Silent Hunter 4&5

papkar

Zainteresovan član
Poruka
304
Igra li ko ove sjajne simulacije podmornickog ratovanja?
Najbolja igra svih vremena ko voli :mrgreen::worth::worth::worth::worth:
silenthunter4wolvesofthepacific046.JPG

Probao sam 4 ali dosta davno, bar tako meni izgleda. Nisam imao zivaca, secam se da sam posle 3 dana provalio da moze da se ubrzava vreme, ko manijak sam cekao 5 sati da dodjem do odredjene destinacije :)

Hehe :) Dobar si :) Moze se ubrzati vreme do 8000 puta,jer su mape realne i kilometraza je prava,kao i brzine kretanja :)
Igra je prava simulacija,samo za one manijake sa najtvrdjim zivcima ;)
Meni je igra stajala par godina neinstalirana,jer sam video kad je buraz igrao i nije mi se svidela.Previse dugmica.
I tako se smorim jedan dan i instaliram je (sa 4 nova patch-a!) i zaljubim se nikad zesce :) Evo peglam je zadnjih
6 meseci svakodnevno.Nikada nisam igrao 2 iste misije,2 iste patrole: AI je toliko nepredvidiv i dobro odradjen,da
prosto ne mozete da se smorite :)
Vizuelno,igra izgleda fenomenalno,iako je peti deo jos nabudzeniji sto se grafike tice,ali cujem da sise komp.resurse
ko baba drakula krv !
Dakle,kampanja ili single misije,treba probati.Potrebno je mozda par sati dok se ne udje u stos sa kontrolama,i onda
pocinje prava zabava.
Hajd probacu uskoro da uploadujem neke screenshotove mojih dogodovstina na moru,cisto da vidite koliko zabavno ume
da bude na Pacifiku :)

Ja sam igrao peticu, recimo da mi je trebala još jedna ovakva grafička kartica kakvu sad imam da ide bez problema. Ovako je trzala kad mnogo ubrzam igru. Lov na brodove smara ne daj bože, al je gotiva potopiti brod. Torpedo se mora namjestiti da ide vrlovisoko i vrlo brzo ili ništa od pogotka. Za velike tankere mi je trebalo najmanje 4 komada, ili brod u plamenu uspije pobjeći. Još ako ga štiti neki ratni brod.

Ma da,znam da je petica zahtevna do zla boga.
Pa i u cetvorci nije lako pogoditi brod.
Brzi torpedo jeste tezi za izbegavanje,ali ima daleko manji domet od sporog.
Druga stvar,previse plitko udesen torpedo,nece prouzrokovati stetu kao pravodubinski namesten.
Trik je pogodak ispod samog korita sa magnet. aktivacijom explozije.To cepa korito odozdo i brod pije vodu
kao lud :)
A konvoji su gotovo uvek praceni ratnim brodovima,tako da nema govora o lakom plenu :) Samo lovi dalje,drugar,
srecan lov!

Мени је тројка ипак врх врхова! Играм на реализам 88% Лепше ми је када не морам да мислим о гориву.z:)

Скоро сам на дно послао енглеског ''песенџер лајнера'' од неких 25000 тона.

Добио два гвоздена крста за посаду и 10 подморничких значки.:zcool:

Mislim da je SH3 ne prevazidjen
u cetvrtom delu su gejm interfejs bespotreno promenili a peti deo nemogu da igram
inace sam toliki zaljubljenik u ovu igru da cu izlged morati da skloopim novu konfiguraciju samo zbog petog dela
igra li neko ovde SH3, bas bi voleo da razmenim iskustva o modovima, taktikama napada nakonvoje, skrivaja itd

hunterovci... AHEAD FLAK

Back