Strigoi
Elita
- Poruka
- 24.318
Ti, vidim, nisi upisao nijednu.Ima snimak sta su deca radili danki.gospodji koja moze mama da im.byde.
Takva deca nisu zaslyxila ni u zidarsku skolu da budu upisana.a kamoli u petu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti, vidim, nisi upisao nijednu.Ima snimak sta su deca radili danki.gospodji koja moze mama da im.byde.
Kako ste svi kriticki raspoloženi kada su tudja deca u pitanju..Ima snimak sta su deca radili danki.gospodji koja moze mama da im.byde.
Moje dete da kaze direktoru skole nisi strucan kadar sta da ocekujem.onda ja kao roditelj od takvog deteta.Kako ste svi kriticki raspoloženi kada su tudja deca u pitanju..
Drugu bi pesmu pevali da se o vašoj deci radi ..
Pa jel strucna ili je po partijskoj liniji postavljena na mesto dikrektora gimnazijeMoje dete da kaze direktoru skole nisi strucan kadar sta da ocekujem.onda ja kao roditelj od takvog deteta.
naravno da je strucna ... Bila 25 godina profesorka engleskog jezika u srednjoj skoli, zatim VD u Gradjevinskoj skoli BeogradPa jel strucna ili je po partijskoj liniji postavljena na mesto dikrektora gimnazije
Moje dete a mislim i za svu decu to ne bi trebalo da zanima.pa taman da je danka i vuciceva tetka.Pa jel strucna ili je po partijskoj liniji postavljena na mesto dikrektora gimnazije
ne znam zato i pitam ali kako je ne prihvataju deca,roditelji i nastavnici u gimnaziji sama bi trebala da odenaravno da je strucna ... Bila 25 godina profesorka engleskog jezika, zatim VD u Gradjevinskoj skoli Beograd
Postoje i privatne škole. Tamo vas neće maltretirati Vučićeve direktorke.
pa valjda smo civilizovani, nece je sigurno obesiti !? Ili hoce ?ne znam zato i pitam ali kako je ne prihvataju deca,roditelji i nastavnici u gimnaziji sama bi trebala da ode
..uvek se pitam šta ce takvi kao ona sutra kada se bude smenila ova vlast , kude će što bi rekli Vranjanci ?
Pa ima snimak na temiDa li je baš tako rekao kao što je sumirao u toj izjavi gore?
nije uvredio ali je protiv njeDa li je ovaj momak ijednom rečju uvredio direktorkU?
Niko nije rekao da se obesi nema potrebe da imputiraš i podmeceš..jer se to nece desiti, ali ce verovatno ostati bez posla ..pa valjda smo civilizovani, nece je sigurno obesiti !? Ili hoce ?
Ako se bude smenila vlast.ne znam zato i pitam ali kako je ne prihvataju deca,roditelji i nastavnici u gimnaziji sama bi trebala da ode
..uvek se pitam šta ce takvi kao ona sutra kada se bude smenila ova vlast , kude će što bi rekli Vranjanci ?
a sto da ostane bez posla ? Osveta ?Niko nije rekao da se obesi nema potrebe da imputiraš i podmeceš..jer se to nece desiti, ali ce verovatno ostati bez posla ..
Vidim, kolega, imate moć da procenite vrednost nečije garderrobe samo na osnovu 3 odevna predmeta. Fascinantbo. To procenjujete, onako, laički, ili ste se školovali negde? Pariz? Milano? Galerija Belgrade Waterfront?Овај момчић са 2000 евра гардеробе на себи
је решио да се бори Мили за фотељу.
Ејбига.
Морамо кроз то проћи, па ко преживи, преживи !
Ne, vec ne bi trebala da bude direktorka na silu u sredini koja je nece...a sto da ostane bez posla ? Osveta ?
Da li je ovaj momak ijednom rečju uvredio direktorkU?
Da bre. Na tom snimku klinac lepo priča, ali je posle silovao direktorku, što se ne vidi na snimkuTi misliš da je taj snimak kompletna slika tog slučaja?

Da bre. Na tom snimku klinac lepo priča, ali je posle silovao direktorku, što se ne vidi na snimku![]()
Da bre. Na tom snimku klinac lepo priča, ali je posle silovao direktorku, što se ne vidi na snimku![]()

Jel, a nije? Molim, prosledite insajdersku informaciju. Hajde kolega, podelite to sa ostalima. Ja sam, eto, onaj od neutralnih. Ako me ubedite, možda se nagnem na vašu stranuTi misliš da je taj snimak kompletna slika tog slučaja?
Jel, a nije? Molim, prosledite insajdersku informaciju. Hajde kolega, podelite to sa ostalima. Ja sam, eto, onaj od neutralnih. Ako me ubedite, možda se nagnem na vašu stranu
Znaš kako Ameri kažu? Kažu - ne slažem se sa tvojim mišljenjem i stavom i nerviraš me zbog toga, ali bih puškom branio tvoje pravo da ih imaš. Bilo bi lepo da i mi imamo tu doktrinu.Замисли, дође ти на посао дерле од 15 година, још једе овсену кашу и држи ти слово.
Pa to i želim da čujem. Dakle, šta kaže druga strana?Da li ste čuli drugu stranu, kolega?