ŠIKANIRANJE UČENIKA PETE BG GIMNAZIJE Povratak verbalnog delikta u odbrani direktorke Danke Nešović

Ima snimak sta su deca radili danki.gospodji koja moze mama da im.byde.
Takva deca nisu zaslyxila ni u zidarsku skolu da budu upisana.a kamoli u petu.
Kako ste svi kriticki raspoloženi kada su tudja deca u pitanju..
Drugu bi pesmu pevali da se o vašoj deci radi ..

naravno da je strucna ... Bila 25 godina profesorka engleskog jezika, zatim VD u Gradjevinskoj skoli Beograd
ne znam zato i pitam ali kako je ne prihvataju deca,roditelji i nastavnici u gimnaziji sama bi trebala da ode
..uvek se pitam šta ce takvi kao ona sutra kada se bude smenila ova vlast , kude će što bi rekli Vranjanci ?

Овај момчић са 2000 евра гардеробе на себи
је решио да се бори Мили за фотељу.

Ејбига.
Морамо кроз то проћи, па ко преживи, преживи !
Vidim, kolega, imate moć da procenite vrednost nečije garderrobe samo na osnovu 3 odevna predmeta. Fascinantbo. To procenjujete, onako, laički, ili ste se školovali negde? Pariz? Milano? Galerija Belgrade Waterfront?

"Verbalni delikt, poznat i kao krivično delo protiv države ili naroda, predstavljao je neformalni termin za krivično delo navedeno u članu 133. Krivičnog zakona Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Na osnovu ovog člana Krivičnog zakona, politički procesi su se vodili protiv osoba koje su javno izražavale neslaganje sa postupcima vlasti. Okrivljeni su obično osuđivani na izuzetno stroge kazne, sve u cilju očuvanja stabilnosti i moći režima. Neko je dobio naređenje da "probudi" to ukinuto krivično delo u idealnom trenutku. Ne razmišljajući o posledicama, krenulo se utabanim stazama Aleksandra Rankovića, Slobodana Penezića Krcuna, Staneta Dolanca i drugih, nekad slavljenih heroja pakla."

Pa pola foruma stoji iza ove ideje.

Jel, a nije? Molim, prosledite insajdersku informaciju. Hajde kolega, podelite to sa ostalima. Ja sam, eto, onaj od neutralnih. Ako me ubedite, možda se nagnem na vašu stranu

Da li ste čuli drugu stranu, kolega?
Dovoljna vam je jedna strana i jedan detalj da donesete presudu?

Već smo se naslušali raznih laži ovde na forumu koje su posle demantovane.

Замисли, дође ти на посао дерле од 15 година, још једе овсену кашу и држи ти слово.
Znaš kako Ameri kažu? Kažu - ne slažem se sa tvojim mišljenjem i stavom i nerviraš me zbog toga, ali bih puškom branio tvoje pravo da ih imaš. Bilo bi lepo da i mi imamo tu doktrinu.

Back