...Šiiti i Suniti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

- - - - - - -

Iskusan
Banovan
Poruka
5.797
...Kolju se ljudi već hiljadu i po godina,prolivaju krv,zato što jedni misle da je pravi naslednik Muhamedov - njegov zet,a drugi misle da je pravi naslednik - Muhamedov tast,dok su druge razlike su zanemarljive...

E,na njih me podsećate s ovim sr*njem večeras.
Olabavite malo,ovo je samo internet forum.

...Kolju se ljudi već hiljadu i po godina,prolivaju krv,zato što jedni misle da je pravi naslednik Muhamedov - njegov zet,a drugi misle da je pravi naslednik - Muhamedov tast,dok su druge razlike su zanemarljive...

Само да ми је знати одакле си ово извуко је.боте... :roll:
Ово није тачно, мојне да пишеш дезинформације, а и немој више молим те отварати теме са муслиманима у наслову на српском ТИНЕЈЏЕРСКОМ форуму!

Видим млађи на овом форуму покуашавју неку смену генерација да направе, али џаба вам све то кад су модератори из ОЛД СКУЛ секције :mrgreen:

Треба неки фајт 15 на 15 да организујемо :mrgreen:

Само да ми је знати одакле си ово извуко је.боте... :roll:
Ово није тачно, мојне да пишеш дезинформације, а и немој више молим те отварати теме са муслиманима у наслову на српском ТИНЕЈЏЕРСКОМ форуму!

Nego šta je tačno?

Abū Bakr,prijatelj i tast Muhamedov,postao je prvi kalif i njega Suniti smatraju pravim naslednikom.

Šiiti misle da je on prekršio Muhamedove zapovesti i da je Alija(zet Muhamedov) direktan naslednik i vođa Muslimana.

а и немој више молим те отварати теме са муслиманима у наслову на српском ТИНЕЈЏЕРСКОМ форуму!

Ispod časti mi je da odgovorim na ovako nešto.

Nego šta je tačno?

Abū Bakr,prijatelj i tast Muhamedov,postao je prvi kalif i njega Suniti smatraju pravim naslednikom.

Šiiti misle da je on prekršio Muhamedove zapovesti i da je Alija(zet Muhamedov) direktan naslednik i vođa Muslimana.

Тако је лепо објасниш а не 'вамо зет, таст, заова, сестричина...

А за ово испод части, искрено да ти кажем либо ме баш...

E,na njih me podsećate s ovim sr*njem večeras.
Olabavite malo,ovo je samo internet forum.

SAMO???SAMO???SAMO INTERNET FORUM??!!SAMO???:think: U brate sto ne rekoste prije...a ja eo visim ovdje po dana...ex mogla sam ucit....:lol:
E SAD SI ME SOKIRAO .......SAMO.....!!!E,E,E,E,E,E, nisam u toku.....
samo...

:whistling:

samo???
xaaxaxaxaxaaxaxaxax......
samo??!:dash:

:rotf::rotf:
zaebajem se.....samo...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back