Sigurnost

Volim kada se osecam sigurnom u sebe, kada vozim (cega se npr. plasim), dam ispit, savladam neki strah kada sam naterana da se suocim sa njim....... Lepo je biti samostalan, ali nijedna vestina, ni umna ni fizicka, ne moze devojci (to govorim iz svog ugla) zameniti zagrljaj decka kojeg voli.

Kada me prati kasno po mraku, kada skine svoju jaknu i ostane u duksu na snegu da me ugreje, kada sam bolesna, pa se brine oko mene, kada spava do ivice, jer ja imam obicaj da padnem s kreveta, kada idemo na klizanje i on me cvrsto drzi da ne padnem, a kada i padnem, pa ne mogu da stanem na noge on, koji cvrsto stoji i na klizavom ledu, da mi ruku i povuce me ka sebi..........

A nista, nista, nista ne bih menjala za osecaj kad sklopi svoje jake ruke oko mene majusne i ja znam da mi niko nista ne moze..... :)

jao evo sav sam se raspilavio......z:(
iako sam muško imam osećaj da sam dobio mecu od ovolikih emocija.....šmrc....z:(

:zelenko:

Stalno cujem teoremu muskaraca oko sebe da je zenama u zivotu najbitnija sigurnost (dodje mi da se zapitam ko voli da je nesiguran bilo musko ili zensko, al' 'ajde :lol:). Ono obicno misle na onu materijalnu, cini mi se.. Da sve mi tezimo kesu i sl.
Koju sigurnost vi, zeMske, trazite u zivotu ili je imate u samoj sebi? Ja donekle sam sklona da trazim onu psiholosku jer lakse je sve u dvoje :)
I da li muskarci su svi sposobni da budu oslonac, sigurnost itd? Moze li zena nekad da bude ta?
I koju sigurnost, vi savrseni forumashi pruzate svojim lepsim polovinama? z;)

Taj osecaj zajednistva ne definisem kao sigurnost jer je to preozbiljno.Mislim da bih tesko mogla da pruzim sigurnost ali je isto tako i ne ocekujem(mislim tu na emocije).Pre bih to nazvala postovanje i poverenje.Sigurnost u emotivnom smislu ne postoji i iracionalno je to traziti od nekog

fina devojčica :zaljubljena:

bad-taste019.gif
:zelenko:

Taj osecaj zajednistva ne definisem kao sigurnost jer je to preozbiljno.Mislim da bih tesko mogla da pruzim sigurnost ali je isto tako i ne ocekujem(mislim tu na emocije).Pre bih to nazvala postovanje i poverenje.Sigurnost u emotivnom smislu ne postoji i iracionalno je to traziti od nekog

Mozda si u pravu......... Ali taj osecaj je tako snazan da se stvarno osecas kao u sefu ispred kojih su alarmi i laseri iiiiiiiiiiii sto cuda z:girl:

@Tema: Već sam pisao i ranije, sigurnost je od presudnog značaja za zajednički život, a za proširenje porodice pogotovo. Mogu dvoje da se vole odavde do večnosti, ali ako nema kinte... varnice sevaju na sve strane :(
Radim kao konjina i putujem da bi moji kod kuće vodili normalan i lagodniji život. Nije da mi je lako, a i njima bez mene, ali sada je tako.
I njoj sam rekao "zaradi ti dušo za svo četvoro, a ja ću onda da dignem sve 4 u vis i da ne idem ni kod komšinice na kafu" :mrgreen:
Naravno da može žena da bude oslonac, ali je bolje kada oboje učestvuju u tome, čisto zbog balansa kako se onaj drugi, kome možda u tom trenutku loše ide, ne bi osetio manje vrednim :)

gledam ovde nesto... svi traze neku sigurnost, poverenje, ne znam sta vec, a svi, kao, kroz zivot gaze sami i samo sebi veruju... iako su u vezi... pa mi izgleda kao da je to mozda malo lose... jer, zamislite ako je i druga osoba u toj vezi takva, onda ce i ona samo sebe da gleda i ne razumem kako bilo ko tu moze bilo kome da uliva poverenje... ili, neko je napisao, parafraziram, 'moram sebe da gledam jer nikad ne znam kad ce ta osoba nestati iz mog zivota'... e, ako je tako, nek' je sa srecom... tu sve prsti od vere i poverenja... sto se mene tice, ta neka buduca devojka u mene moze da ima poverenje potpuno... da necu da pobegnem od problema, ako se neki pojavi... bilo koje vrste da je... i da cu biti tu da ga resimo... i da necu jednom nogom biti na izlazu, a drugom u toj prici, na sta me podsecaju postovi nekih osoba ovde... a sto se finansijske sigurnosti tice, to nije toliko bitno... pare se uvek zarade... samo ako covek 'oce... a kad jos i dvoje zaradjuje, verovali ili ne, zaradi se i duplo...

Back