lepa tema
ne volim da trazim sigurnost sa strane,i da se preterano naviknem na istu,jer tad..tad se osecam slabo,kao da nisam ja u kontroli, da zavisim od nekog,i kad taj neko ode,da necu imati tu sigurnost..mnogo je teze stojati sam ali je to,....
nuzno zlo? svako mora da nauci da ima svoje bodlje,i mozda je to tezi put,da postanesh jak mentalno,ali sasvim je sigurno,da ce te oslanjanje stalno na nekog drugog, na kraju puta koshtati mnogo vishe.Neki idu u krajnost i to pretvore u agresiju,shto radja kod drugih prirodno otpor,jer ih ugrozava,i ljudi se uzdruze i zbace tu osobu,tako da ta agresija samu sebe unishti na kraju. kako god okrenesh sam si sebi najbolji prijatelj,i morash biti,jer nekako,kakva vremena dolaze,i borbe postaju sve teze,ne preostaje ti nishta drugo do da budes malo..prepotentan. jer je to sve shto ti je preostalo. Ali...shto se tiche sigurnosti koju mushkarac treba da mi pruzi,vishe bih rekla stabilnost. Da je tu kad treba,kad ima sranja da crvsto stoji pored mene,da ne bude da nestane odjednom,pa se pojavi,da je sve oko njega nesigurno,nejasno,kao i on sam,da ne bude kao magla..vec postojan,da bude mushko,da drzi rech,da uvek znash na cemu si sa njim,i ja cu ga poshtovati i ugledati se na njega. Ima ono I'm a movement by myself, but I'm a force when we are together,you make me better. Da zajedno budu nedeljiv tim. jako je teshko postati mentalno stabilan { ne kazem da smo svi ludi,al namerno ne koristim rech ''jak '' }, ali to je neshto nuzno za prezivljavanje. Lako je bez drugih,..ali bez sebe shta cesh?
Takodje verujem, da ce mentalno slabija osoba,i '' mushkarac koji je pravo dominantno mushko koje pruza sigurnost '' ponishtiti jedno drugo,jer slabiji i jak ne ide. Slabiji moze samo ili da se krije udobno u senci drugog,da uziva u toj sigurnosti,u snazi,i da on uvek bude jedan jachi { ne mora puno } koji ce gurati....ili ce jakog iritirati to oslanjanje drugog. Ja da sam mushkarac,jak,odluchan itd mene bi malo iritiralo da imam za zenu nekog ko je nezniji,koja je blaza od mene, sklona tome da se povuche iza mene i pusti me da ja budem '' jako mushko koje ce je shtititi kad ima problema,onaj jachi u braku..'' ..mozda bi na pocetku bilo zanimljivo,i dizalo bi mi ego,ali na duze staze nikad ne bih mogla sa takvom zenom u braku da ostanem.