sigurnost u novom sadu?

Pa,mislim stvarno...kakvo je to pitanje da li je neko siguran u našem gradu?Bezbedan je svako kao i bilo gde u svetu.Kakvu to sliku imaju o nama ljudi van ove jadne granice?

Kakavu ? Pa recimo gledaj malo cnn i ostale strane TV pa ces videti kako nas predstavljaju. A u ostalom to smo mi .. mislim to su Beogradjani grupica ljutih patriota koja je polupala izloge i zapalila ambasadu ...no nebitno.. Novi Sad je jedan predivan grad i dosta je bezbedan , ljudi su jako ljubazni. ima i kretena ali njih mozes naci samo na netu posto nemaju hrabrosti da tako pljuju i glume patriJotsko ludilo u real life-u. Ako si vec u NS-u obavezno obidji Suboticu i Zrenjanin Isto jako lepi gradovi. Sve najbolje pozdrav.

Ma nemaš ti pojma.I fasada od CK-a nam govori koliko su "centar"antifašizma.I likovi koji dolaze u nju na "svirku".Ima samo jedna mala razlika od onih nekadašnjih mladih fašista.Na nadlaktici nose žutu traku,zamisli bez kukastog krsta.
A žuto im znači REDAR.

Ne znam zasto je neko obrisao moju poruku od sinoc....

Isla je otprilike ovako "Tesko nama ako je takva sva omladina, kao ti narkomani u CK"...

Ako neko ima probolem sa tim sto sam napisao, neka posalje PP, da ne bude kesa... ;)

Neka Maja kaze o spricevima, zapisavanju ulaza :lol: i preskakanju ograde...

Ne znam zasto je neko obrisao moju poruku od sinoc....

Isla je otprilike ovako "Tesko nama ako je takva sva omladina, kao ti narkomani u CK"...

Ako neko ima probolem sa tim sto sam napisao, neka posalje PP, da ne bude kesa... ;)

Neka Maja kaze o spricevima, zapisavanju ulaza :lol: i preskakanju ograde...

O radnom vremenu do ujutru,divljačkim ponašanjem i terorisanjem svog komšiluka,a gradske vlasti,inspekcija, nisu ODAVLE pa ćute.

Da da da...
Naslusao se ja takvih prica...
Koji gejevi???
Hahahhahaha
Onaj ko ne ide tamo ne moze da kaze nista...
Inace gejevi se skupljaju u fridi i nublu, ako te bas zanima...
Jeste, da, mi smo svi narkomani, huligani, gejevi...itd itd...
Ok...

Ma nemaš ti pojma.I fasada od CK-a nam govori koliko su "centar"antifašizma.I likovi koji dolaze u nju na "svirku".Ima samo jedna mala razlika od onih nekadašnjih mladih fašista.Na nadlaktici nose žutu traku,zamisli bez kukastog krsta.
A žuto im znači REDAR.

Koliko se ja secam iz ck je krenula kolona na anti fa protest...
Imam pojma dovoljno, veruj mi, i necu sa vama da se prepirem, svi ste PUNI predrasuda...
Cao...

ma ssamo treba reci grupi navijaca da se tu skupljaju gejevi,

ima da demoliraju tu kucu bez pitanja

:lol:

Koliko se ja secam iz ck je krenula kolona na anti fa protest...
Imam pojma dovoljno, veruj mi, i necu sa vama da se prepirem, svi ste PUNI predrasuda...
Cao...

Alo covece zena ti prica o narkomanima koji razbacuju spriceve po okolnim dvoristima i ulazima, o divaljnu po celu noc... To mozes da prodas nama kao pricu ali ne mozes onima koji zive u okolini...

Jeste,prvo ste se DOBILI pa izašli na ulice na protest,dobra naša dečica novosadska,a pirsinge ste taj put prekrili crnom odećom?

???
Ok, sta god si htela time da kazes...
E, ja sam tamo slavio rodjendan, u 3 je bio fajront, ne znam sta se desava posle svirki tokom cela noci, jer ja odem u centar kad se svirka zavrsi, ili odem kod nekoga na gajbu...
Za spriceve ne znam, mislim da se prvo bodu u parku pa onda dodju...
:lol:

Back