Sigurica

gost 79626

Iskusan
Poruka
5.869
Je l' volite kad imate nečije toplo dupe pored sebe svaku noć, da se ušuškate i da ne morate da lovite ili budete lovina stalno?

Kome dosadi brzo jedna ista sigurica kad god poželi, a ko ustvari voli više adrenalin dok je ishod neizvesan i ne zna da li će te večeri biti sexa?

A možda je još nesigurniji ishod kad stalno spavate pored nekoga, jer su veće šanse da ga/ je boli glava? :D

Kad se stisnem uz tvoje toplo dupe, meni je super!

Navikao sam da spavam sam, bez da mi iko smeta. Guzu kada poželim,
ako je dostupna, ja je uzmem :mrgreen:
Vaše guze su hladne, ali Ok... našamara se to pa se zagreje :cool:

Je l' volite kad imate nečije toplo dupe pored sebe svaku noć, da se ušuškate i da ne morate da lovite ili budete lovina stalno?

Kome dosadi brzo jedna ista sigurica kad god poželi, a ko ustvari voli više adrenalin dok je ishod neizvesan i ne zna da li će te večeri biti sexa?

A možda je još nesigurniji ishod kad stalno spavate pored nekoga, jer su veće šanse da ga/ je boli glava? :D

Hm, sigurica je to da sam sasvim siguran da je tvoje dupe zasigurno usamnjeno ali to je tvoja politika bivstvovanja.
Naravno, svi mi želimo toplinu i sigurnost u još nekom, da spava i ustaje kraj nas.
A što se tiče drugog , nalazim da dupeta smrde zasigurno slično u svim tim što menjamo, tražimo, jebemo itd.
Za treće sam takodje siguran da to i ne mora da znači, sem u slučajevima kada jedan od partnera nije iskren, kad je kvarni parazit i ***** tj. ***** ( kao karakterna osobina )
I da odgovorim na prvo, naravno da volim s guza curu da obaram i slamam, di ćeš lepše kad je navlačiš s guza, sise mesiš i kose čupaš.
A sad laku noć, došao sam iz treće.

naj volim pred sebe moju ljubav svake noci....sta ces lepse od toga da svaki dan legnes i probudis se sa nekim koga volis i zelis.....a nikad nisam uzivala u menjanju partnera, to mi je stresno i kosta me puno energije....a sva sreca, nisam od onih koji traze preko leba pogace.....

mislim da u zivotu ne postoji sigurica,
ne dajes uvek garanciju ni za sebe, a kamoli za drugoga,
zato nemam konkretan odgovor na pitanje.

definitivno mi vishe odgovara ta "sigurica"

mrzim dejtove, mrzim muvanje i sve vezano za to...

Hrmph, nem' pojma.
Nekad volim tako što imam nekoga a nekad mnogo ne volim.
A i kad ne volim nema nikakve veze sa osobom, tj. u tim momentima ne poželim neku drugu guzu, ako bih morala birati i dalje bi to bila ista ta guza, samo što tada ne želim nikakvu guzu.
Već bih jednostavno da budem sam.
A onda posle kad me prođe taj grnguljavi period onda opet volim što imam baš tu guzu pored.
Tako nekako, pretpostavljam, je.

naj volim pred sebe moju ljubav svake noci....sta ces lepse od toga da svaki dan legnes i probudis se sa nekim koga volis i zelis.....a nikad nisam uzivala u menjanju partnera, to mi je stresno i kosta me puno energije....a sva sreca, nisam od onih koji traze preko leba pogace.....
Šta je sada istina u tvome pisaniju?
Ovamo 1 partner, ljubav, xse, romantika i sve,
a sa druge strane glabanje falusa, štuka, omladinci i sve :think:

sigurica je dosadna

Izgleda da opet nisam dobro postavila temu. :lol:
Mislila sam na siguricu kad znate da će biti sexa, kad spavate jedno pored drugog, nasuprot uzbuđenju kad ne znate da li ćete te noći imati sex.
A na peckanje se ne pecam :lol:

Back