H hitno hitno hitno Gost 12.02.2004. u 15:58 - siemens c60 #1 Ljudi, treba mi vasa pomoc-da li neko od vas zna da li siemens c60 ima opciju za izvestaj poruke(ono sto je na nokiama "delivery reports")?Hvala!
Ljudi, treba mi vasa pomoc-da li neko od vas zna da li siemens c60 ima opciju za izvestaj poruke(ono sto je na nokiama "delivery reports")?Hvala!
S sanja16 Početnik Poruka 31 13.02.2004. u 17:40 - siemens c60 #3 hitno hitno hitno: Ljudi, treba mi vasa pomoc-da li neko od vas zna da li siemens c60 ima opciju za izvestaj poruke(ono sto je na nokiama "delivery reports")?Hvala! Kliknite za proširenje... udjes u messages,zatim u msg.setup,sms profiles,/change settings,i nadjes status report,kliknes na to-to je to
hitno hitno hitno: Ljudi, treba mi vasa pomoc-da li neko od vas zna da li siemens c60 ima opciju za izvestaj poruke(ono sto je na nokiama "delivery reports")?Hvala! Kliknite za proširenje... udjes u messages,zatim u msg.setup,sms profiles,/change settings,i nadjes status report,kliknes na to-to je to