jjbranko
Obećava
- Poruka
- 56
HELLO PEOPLE !!!!!
PISITE
PISITE
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala ! ali nebi se slozio da vise ne postoji .loop:E unistise kao da nikad nije ni bila.
A moram priznati da su bili na neki nacin pravedni.Droga ih zeznula, jer pravi sicilijanci su bili protiv trgovinom drogom dok su pohlepne porodice videle koliko je tu zarada, onda je nastao raskol medju porodica i unistili su se medjusobno.
Sad su samo u istoriji ostali zabelezeni, jer danas vladaju samo narko i duvanska mafija, u Americi barem.Ima i kineska nekog znacaja ali ni priblizno kao ovi.
pozz
BUFFALO:SICILIJA , CAPONE mafioza !!! Ma to su bili cool likovi ... a ne ovi danas mamini i tatini sinovi![]()
JA NEPRICAM O iTALIJANIMA VEC O SICILIJANCIMA, ONI SU RAZLICITI KAO NEBO I ZEMLJA.Ja pa ja:Bila je neka Italijanska serija o mafiji
MOgli ste videti koliko su svi ti ljudi bili beskrupulozni
Sta su sve radili i koga su sve ubijali samo da bi zadrzali moc i novac koji su zaradili na neposten i neljudski nachin
Tada vam ne bi bili tako kul
Jel ovo dovoljno posteno i CHASNO kako si ti to lepo rekao?
Chast nema nikakve veze sa time. Treba biti iskren
Neka ti whitenicky kaze, ako se toga drzi, sta je chojstvo i junashtvo a to su osobine kojih se treba pridrzavati
Sad malko i k.enjam, ali si shvatio, nisi glup
jjbranko:SICILIJANCI KAZU :
Troje ljudi mogu cuvati tajnu
samo ako su dvoje od njih mrtvi !!!!!
mislite o tome i naravno recite sta mislite!![]()
jedno je krimos a drugo mafioso !!!!frozen1982.:Krimos je krimos,baraba baraba, i svima im je mesto iza resetaka.
ali nekad nekome moras da kazes svoju tajnu da bi ta tajna resila neki problem ili slicno,Ja pa ja:I ovo treba da je kul?
Ako neku tajnu hocjes da sachuvas, onda je ne govorish nikome, a ne ubijash one kojima si, zbog svoje slabosti, rekao.
If you can't do the time, don't do the crime.
Medju lopovima i ubicama nema chasti.
Ako se sa njima druzis, tako nesto sto si ti gore napisao, mozes i ochekivati.
Ja pa ja:Bila je neka Italijanska serija o mafiji
MOgli ste videti koliko su svi ti ljudi bili beskrupulozni
Sta su sve radili i koga su sve ubijali samo da bi zadrzali moc i novac koji su zaradili na neposten i neljudski nachin
Tada vam ne bi bili tako kul
Jel ovo dovoljno posteno i CHASNO kako si ti to lepo rekao?
Chast nema nikakve veze sa time. Treba biti iskren
Neka ti whitenicky kaze, ako se toga drzi, sta je chojstvo i junashtvo a to su osobine kojih se treba pridrzavati
Sad malko i k.enjam, ali si shvatio, nisi glup
whitenicky:Podrzan stav brate , svaka cast !!!