dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.664
Da li biste imali sex na -40 ....napolje..... na snegu?
.....a vukovi zavijaju- kao da vas čekaju....joj romantike

.....a vukovi zavijaju- kao da vas čekaju....joj romantike

Što?Jel zbog vukova?
![]()
bihDa li biste imali sex na -40 ....napolje..... na snegu?
.....a vukovi zavijaju- kao da vas čekaju....joj romantike![]()
Eh...nemoj da si vulgarna...muškarci barem imaju ranu temperaturu, mada mislim se da bi im se smanjila veličinaZaledi šargarepu, pa probaj sex sa njom...isto ko i sex s muškarcem u Sibiru na - 40 stepeni celzija
incha?Ja probo i smanjio mi se sa 25 na 5 od zime![]()
Čekaj da se smanji tempertura, pa ću ti javimbihrecimo, s tobom... mislim, ako oces ti. Ne moramo. Kako oces. Ja bih, ali... ako oces ti, ocu i ja. Moze sto se mene tice, ali ne znam za tebe. Kako god zelis. Ja bih zeleo. Al ne znam jel se ti slazes.
cu nabavim par kaloliferaČekaj da se smanji tempertura, pa ću ti javim![]()
Da, prednost imaju i razradjene žene na toj temperaturi.Eh...nemoj da si vulgarna...mučkarci barem imaju ranu temperaturu, mada mislim se da bi im se smanjila veličina![]()
Šta?Ja probo i smanjio mi se sa 25 na 5 od zime![]()
VidišDa, prednost imaju i razradjene žene na toj temperaturi.
Naime, od skupljanja tokom hladjenja, sam sex se muškarcu čini kao da vodi ljubav sa nevinom curom.
Stope...incha?
Е моје незналице! Па на -40 у Сибиру где је смањена влажност ваздуха, је топлије него у Србији на -5 где је висока влажност ваздуха.Da li biste imali sex na -40 ....napolje..... na snegu?
.....a vukovi zavijaju- kao da vas čekaju....joj romantike![]()
Ne znam samo gde ćeš da ih uključiš?cu nabavim par kaloliferada nam duva u guze
Jel oces sa kaloliferima?![]()
pih... njemu kad se digne, onesvesti seStope...
Ma ni ja nisam verovo..a ona ovlazila pa zaledilo..i onda to malo jada se zalepi..morala dodje neka sto je tuda terala irvase da duva i trlja da se odlepimo i odledimo..opet nista..onda tela redom zove rodbinu i tako se ja vratim desanki mojoj toploj uvek spremnojŠta?...ma nije valjda da se toliko skuplja?!
...gore od kineskih majica kad ih opereš
![]()
ma, samo pristani...nabavicu dizel agregatNe znam samo gde ćeš da ih uključiš?.....u guzu?!
![]()
UhMa ni ja nisam verovo..a ona ovlazila pa zaledilo..i onda to malo jada se zalepi..morala dodje neka sto je tuda terala irvase da duva i trlja da se odlepimo i odledimo..opet nista..onda tela redom zove rodbinu i tako se ja vratim desanki mojoj toploj uvek spremnoj![]()
i ja duvam sok kad je hladanMa ni ja nisam verovo..a ona ovlazila pa zaledilo..i onda to malo jada se zalepi..morala dodje neka sto je tuda terala irvase da duva i trlja da se odlepimo i odledimo..opet nista..onda tela redom zove rodbinu i tako se ja vratim desanki mojoj toploj uvek spremnoj![]()
А јел'? А кад лижеш сладолед на сред улице тада ти то није љакс? Тада ти није ладно?Jest pa da mi co'ek k'o ledomat svrshava kockice leda xD...
jok....meni je 'ladno i na -5 =)))