Sibirski Isus

JessicaS

Obećava
Poruka
56
Vjerovatno su mnogi od vas imali priliku da procitaju ovu vijest i da odgledaju odgledaju ovu komediju od klipa.
Predvodnik ove kulta je Visarion, odnosno Sergej Torop koji za sebe tvrdi da je Isus Hrist i "glas božji". On kaže da je početkom devedesetih doživio "mistično iskustvo" od kada živi u uvjerenju da je upravo on Hristova reinkarnacija. Njegovih sledbenija ima 4.000 u Sibiru ,odnosno 10.000 sirom svijeta.

Meni je licno najkomicniji dio kada se ,,Isus'' Ljulja na ljuljasci (1:47) , kao i dio kada izlazi iz sume pred svoje vjerne sledbenike,premaskiran u Isusa... :) Ima lika :) Ocigledno je da covjek psihicki nije u redu , ali sta je sa 14.000 ljudi??? Sta li se njima mota po glavi ? Kako vi komentarisete ovo? Evo snimka :)

Mnogi ce doci u moje ime i reci ja sam Isus kaze Isus.
Gledajte da vas ne prevare.
Jer kao sto munja izlazi sa istoka na zapad, taki ce biti i moj dolazak.

Vidljiv za sve.
Dakle ne tajan.

Ako vam reku evo ga Isus u pustinji ili sobama ne verujte.

Jer ce njegov dolazak biti vidljiv za svako oko.

On nece prilikom svog drugog dolaska sici na zemlju vec ce se vidljivo pojaviti na nebu i sacekati sve verne vaskrsle u svojim teluma tom prilkom, da ih povede sa sobom.
Zato ce doci.

Doci ce kao car i Bog u svoj svojoj slavi i svojih andjela.

Dakle ne kao obican covek.

Dakle ko cita sta je Isus u Svetom pismu rekao nemoze biti prevaren.

Kako neko moze da veruje u nekog nazovi Isusa a da ga ne interesuje sta je Isus u Bibliji rekao???

Poslednja izmena:
Vjerovatno su mnogi od vas imali priliku da procitaju ovu vijest i da odgledaju odgledaju ovu komediju od klipa.
Predvodnik ove kulta je Visarion, odnosno Sergej Torop koji za sebe tvrdi da je Isus Hrist i "glas božji". On kaže da je početkom devedesetih doživio "mistično iskustvo" od kada živi u uvjerenju da je upravo on Hristova reinkarnacija. Njegovih sledbenija ima 4.000 u Sibiru ,odnosno 10.000 sirom svijeta.

Meni je licno najkomicniji dio kada se ,,Isus'' Ljulja na ljuljasci (1:47) , kao i dio kada izlazi iz sume pred svoje vjerne sledbenike,premaskiran u Isusa... :) Ima lika :) Ocigledno je da covjek psihicki nije u redu , ali sta je sa 14.000 ljudi??? Sta li se njima mota po glavi ? Kako vi komentarisete ovo? Evo snimka :)

Matej 24,
4 I odgovarajući Isus reče im: Čuvajte se da vas ko ne prevari.
5 Jer će mnogi doći u ime moje govoreći: Ja sam Hristos. I mnoge će prevariti.

Ja bih živeo tamo sa njima, lepa priroda, čista energija, dobri ljudi. Barem se tako iz snimka zaključuje.

Naravno da ne verujem da je taj lik Isus ili Bog ili šta već.
A kako se toliko ljudi popalilo, pa ljudi su lakoverni, koliko samo ima sajentologa i mormona i ostalih sa raznim pričicama.

Eto, čovek se ljulja na ljuljašci, i odmah bude okarakterisan da sa njim nešto nije u redu.
Kakvo zlo si Ti video u ljuljanju na ljuljašci?

Ja bih živeo tamo sa njima, lepa priroda, čista energija, dobri ljudi. Barem se tako iz snimka zaključuje.

Naravno da ne verujem da je taj lik Isus ili Bog ili šta već.
A kako se toliko ljudi popalilo, pa ljudi su lakoverni, koliko samo ima sajentologa i mormona i ostalih sa raznim pričicama.

I meni sve to djeluje kao potpuno blazenstvo , ali vjerovatno je to i potrebno da bi bio prevaren. Sigurno se nece okupljati na smetlistu.

Ми у Србији мамо само Исуса Навина... изгледа да су наши исусовци нешто ућутали на форуму :roll:
Ако не буде нашег Исуса (иницијали М.П.) одвело у 'Оландију, можда постане и Христос :lol:

I meni sve to djeluje kao potpuno blazenstvo , ali vjerovatno je to i potrebno da bi bio prevaren. Sigurno se nece okupljati na smetlistu.

Pa ne znam baš, sunjam da bi to bilo ključno, vidiš da niko od ovih hodočasnika nije davao izjavu da je tu zbog lepe prirode, ili obnovljivih izvora energije.
Ni ovaj slučajni Poljak Maciej ni reporter se nisu baš primili. Znači da moraš doći već nekako privučen time.
Mada ja i dalje sumnjam da je tamo sve tako fino, krasno i bajno.

Da si ga vidio ne bi vjerovao,nego znao. A u vjeri je poenta price.

Ma važi :D
Verovati da je Isus ili kakvo drugo božanstvo fizički prisutno na nebu je smešno.

Najkomicniji=najsmjesniji. Ovo cisto da budem sigurda da si shvatio.

A tebi covjek djeluje kao da je psihicki stabilan?

Ništa manje ni više od narcisoidna Jevrjeska pandana.

Dapače ovaj ne bičuje ljude niti prijeti ...

Iako je spram žena jako konzervativan ali još je u granicama normale ne koristi skupe pomasti nije rastrošan ..

Back