Shutiranje

DiVljA

Elita
Poruka
15.395
Kako se zavrsavaju vase veze obicno? Burno, kao u spanskim serijama, sa smicalicama, sitnim pakostima, pljuvacinom ili pokusavate da razumete situaciju u kojoj se nalazite sto smirenije? Koliko ljudi ste sutnuli u dupe s razlogom ili bez razloga?
Pitanje je u stvari koliko se gnusno ponasate u vezama ili pri raskidu? Da li vas je posle ikad bilo sramota?:P

Kako se zavrsavaju vase veze obicno? Burno, kao u spanskim serijama, sa smicalicama, sitnim pakostima, pljuvacinom ili pokusavate da razumete situaciju u kojoj se nalazite sto smirenije? Koliko ljudi ste sutnuli u dupe s razlogom ili bez razloga?
Pitanje je u stvari koliko se gnusno ponasate u vezama ili pri raskidu? Da li vas je posle ikad bilo sramota?:P

1. dzentlmenski razlaz
2. ni jednu (ni s razlogom ni bez)
3. ponasam se ljudski...kontrolisem se :otkacio:
4. jednom (ziv covek gresi)

Ja pripremam muskarce na raskid, pricam im, ali mi je tesko da prekinem, emocije, a oni me obozavaju i nikako ne mogu da im objasnim da nismo jedno za drugo. I, onda primenim neku radikalniju meru, obicno odem negde, nema me par dana, nedelja, pa se malo odviknu. U svakom slucaju, jedina stvar koju mrzim su rastanci :thumbdown:

zadnjih par sam raskinula pokusavajuci da objasnim ali nema leba od toga...bile su upetljane emocije do guse i naravno da se nije lepo zavrsilo...vreme je odradilo svoje i sad sam u dobrim ali povrsnim odnosima sa svojim bivsima...nema sexa i tako to :rotf:

ja sam popio koleno u yaya u autobusu. a brza bila mamu joj malu....ali posle je dobila sve samare (dva pedagoska pa po bulji kad smo se sexom mirili)...a nabada kao da je studirala anatomiju....i sad me peckaju yaya kad se setim

ja ni jednog nisam sutnula u pedu :p
uglavnom su to bili manje ili vise iscrpni (da ne kazem mucni) razgovori
kojima pri nalasku nije prethodio uobicajeni poljubac (jer sam ja u glavi presekla pre tog kobnog :mrgreen: vidjenja...sto mozda nije fer s njegove tacke gledista, ali signali koji su to nagovestavali su postojali..)
al' uvek sam se pitala sta da kazem pri samom rastanku
onokao sta-'cujemo se' (a ne mislim da se cujemo)
ilikao 'vidimo se' (a ne mislim da se vidimo)

Svakakvih vrsta razilazenja je bilo.
Sve sam sutno sa razlogom... nikog ne sutiram bez razloga...
Uvek gledam da se ponasam ok... prema zasluzi...
Nije bilo cega da me bude sramota... sve je bilo sa razlogom... mirno spavam... ;)

e, sad vas rikan da vam prica... igramo polufinale jedng seoskog turnira i bude na kraju 1:1... trebaju penali da se sutnu... pita nas lik ko ce da sutira? i svi cute i vas rikan, naravno, preuzme odgovornost na sebe da sutne zadnji penal u seriji... krecem prema lopti, samouvereno, publika gleda... ja bitan.. jos se nasmejem golmanu i namignem mu... zaletim se... i promasim i mi ispadnemo... a u tom trenutku golman iz nase ekipe mi kaze: "Rile, ****** ** *** ** *****, ja da se lomim a ti se ********* ovde, ***** *****"... u tom trenutku, vas rikan se okrene i potrci ka drugom kraju igralista i pobegne ispred pobesnelog golmana... pusti ti, sta je sigurno, sigurno je... posle smo resili sve to za kafanskim stolom, k'o pravi muskarci... pa desi se... sta sad? pukne guma od auta a ne covek da promasi penal... ih...

bio sam sutiran i ja sam sutirao.....:D

Ponekad zaista poželim da mogu da se ponašam ko one šizofreničarke što jure tipa sa nožem oko zgrade ili mu buše gume, vrište i urlaju. Ali ***... U mom slučaju kad veza postane zrela za mrtvačnicu, pokupim krpice, okrenem se i odem....

razgovorom...
kakve scene, samo mi to fali kad dođe do toga da veza umire - da pamtim poslednje zajedničke trenutke po tome :nono:
nikoga nisam "šutnula" bez razloga, i nisam se ni prema kome ponašala tako da bi me poslije bilo sramota...
drago mi je kad sretnem nekoga ko mi je nekad bio još i draži, i kad vidim da su te osobe srećne...svakome od njih želim ono što i samoj sebi...:heart:

razgovorom...
kakve scene, samo mi to fali kad dođe do toga da veza umire - da pamtim poslednje zajedničke trenutke po tome :nono:
nikoga nisam "šutnula" bez razloga, i nisam se ni prema kome ponašala tako da bi me poslije bilo sramota...
drago mi je kad sretnem nekoga ko mi je nekad bio još i draži, i kad vidim da su te osobe srećne...svakome od njih želim ono što i samoj sebi...:heart:

:ok:...i ja tako...samo sam ja odlucivala kada je kraj a ne oni, i to je bio problem...veliki...i ruzan...

Back