aleksa ndar
Elita
- Poruka
- 17.732
E kapiram robovanje modi, oke, j b g pretrpi se kada malo zulja ako fino izgleda, nisu to kompleksi varaju se ljudi... nisam ironican da znate ... i ja kao muskarac kupujem uze hlace ili suzavam ako kupim sire, pa dobijem nesto malo neudobnije, uostalom i navikao sam, a kamoli vi trebice da se ne namucite malo...
al kako neko moze robovati modi, a da mu to nikako ne stoji!? ima milion primjera, al meni najodvratniji, gledam tako trebice nosaju neke stiklice otvorene ili neke sandale pa im ispadnu prsti
j b g ruzno, realno....a neke imaju i ruzne nozne prste, a obuku se gore fino, a dole
...pa j b g to te pokvari citavu, ne bih ti ni mortus pijan prisao, pa mislim tuko sto radis to od sebe i zasto meni gadis dan...na to sam gadljiv aj cao....gadim se i dok ovo pisem...
pa ako robujes vec, pa te sve nesto steze, zaustavlja se krv, ne osjecas se udobno, pa onda, robuj pametno, obuci nesto zatvoreno iako je ljeto j b g...pusti sto drugarice tako...
al kako neko moze robovati modi, a da mu to nikako ne stoji!? ima milion primjera, al meni najodvratniji, gledam tako trebice nosaju neke stiklice otvorene ili neke sandale pa im ispadnu prsti

pa ako robujes vec, pa te sve nesto steze, zaustavlja se krv, ne osjecas se udobno, pa onda, robuj pametno, obuci nesto zatvoreno iako je ljeto j b g...pusti sto drugarice tako...