~FaLLeN_AnGeL~
Ističe se
- Poruka
- 2.133
Iron Maiden-Invaders(ovo je vec bolje)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Hehe,meni je ta pesma odlicna,samo sto mi se nikako ne svidja kako peva Ivana Kovac !!! Pesma kao da je pravljena za Jelenin glas !!!AKHENATON:Magazin - E moj andjele![]()
Billie Jean:Hehe,meni je ta pesma odlicna,samo sto mi se nikako ne svidja kako peva Ivana Kovac !!! Pesma kao da je pravljena za Jelenin glas !!!![]()
Goran Karan-Ostani
Pa nema sanse da nije preko veze,a njima je bilo gusto,morali su da je uzmu !!! Najgora je,uopste nema glas za tu vrstu muzike ! Njeno pevanje je nekako vise recitovanje ! A i devojka je na sceni katastrofa,i kao pojava nije nesto ! Jos deluje ko baba !!! A pritom se i drogirala u trinaestoj godini !!! Jelena je ipak bila zakon !!!AKHENATON:I meni se ne svidja glas nove pevacice, Jelena bi tu pesmu otpevavala da sv gruva....Iskreno ovo mi je najgora pevacica Magazina do sada....Mora da je upala na vezu s obzirom na to cija je cerka...![]()
Zao mi je sto ih je napustila !!!
Billie Jean:Pa nema sanse da nije preko veze,a njima je bilo gusto,morali su da je uzmu !!! Najgora je,uopste nema glas za tu vrstu muzike ! Njeno pevanje je nekako vise recitovanje ! A i devojka je na sceni katastrofa,i kao pojava nije nesto ! Jos deluje ko baba !!! A pritom se i drogirala u trinaestoj godini !!! Jelena je ipak bila zakon !!!Zao mi je sto ih je napustila !!!
![]()
Magazin-Ime mi spominje
Ja sam na zalost imala priliku da je vidim na sceni !!!AKHENATON:Nisam video kakva je na sceni, ali pevanje joj je katastrofa.....
Jelena im je do sada bila ubedljivo najbolja...i meni je zao sto vise nije sa njima, ali me raduje sto joj je i solo album odlican...
A i meni je drago sto je Jelenin album super !!!