snaja88
Veoma poznat
- Poruka
- 11.267
Modjo - Lady.mp3
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Billie Jean:Jelena Rozga-Sve mi tvoje oci govore
Jao da,i ja se pitam kako ce da peva starije pesme !!! Ja gorim od zelje da cujem kako Jelena peva E moj andjele,jer je pesma stvorena za nju !!! I zao mi je sto je pesma odlicna,a ova je upropastila !!!AKHENATON:Pogledao samna youtube scenski nastup Ivane Kovac....Katastrofa...A sta bi dao da cujem pesmu E moj andjele od Jelene Rozge....Pitam se samo kako ce ova nova na koncertima da peva neke stare pesme, nema ona taj glas.....![]()
Billie Jean:Jao da,i ja se pitam kako ce da peva starije pesme !!! Ja gorim od zelje da cujem kako Jelena peva E moj andjele,jer je pesma stvorena za nju !!! I zao mi je sto je pesma odlicna,a ova je upropastila !!!Hulja se bas zeznuo !!!
![]()
Da,to sam i ja cula !!! Pa znali su da je to propast ! Ja sam cula da je Zeljko bio najvise protiv toga,ali sad...sta je tu je...AKHENATON:Vala skroz se zeznuo..Citao ja u novinama, da se ostali clanovi nisu slagali da ona bude nova pevacica...