Shta sam ja?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Primate li me u drushtvo? Ovako samotnog(samotnu) i "nemog"(nemu)... Nemushto je moje srce... Osecanja svoja ne sme da izrazi... Jer... ima nekih ljudi... ne shvataju me. Ne shvataju to shto volim obe strane zivota, shto volim i breskvu i limun... i ljubichicu i bosiljak... i sunce i mesec... Ko razume shvatice...

Primate li me u drushtvo? Ovako samotnog(samotnu) i "nemog"(nemu)... Nemushto je moje srce... Osecanja svoja ne sme da izrazi... Jer... ima nekih ljudi... ne shvataju me. Ne shvataju to shto volim obe strane zivota, shto volim i breskvu i limun... i ljubichicu i bosiljak... i sunce i mesec... Ko razume shvatice...

Fuj.:shock:

sta, ti si bi? jaka stvar

A kako ti se svidja - Koga zabole tjoshe za to shta si, ko si i kog si sexualnog opredeljenja?

Boze dragi, kada cemo vishe pocheti da trazimo izveshtaj psihijatra za postavljanje teme...Mislim, pacijent...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back