The Carver
Zainteresovan član
- Poruka
- 121
Pitaju me ljudi shta sam- mushko, zensko i kog sam sexualnog opredeljenja. Pa evo, pokushajte da pogodite 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primate li me u drushtvo? Ovako samotnog(samotnu) i "nemog"(nemu)... Nemushto je moje srce... Osecanja svoja ne sme da izrazi... Jer... ima nekih ljudi... ne shvataju me. Ne shvataju to shto volim obe strane zivota, shto volim i breskvu i limun... i ljubichicu i bosiljak... i sunce i mesec... Ko razume shvatice...
Jesi sigurna? Chitaj dobro predjashnji post.Musko, i dalje me ne interesuje.![]()
Primate li me u drushtvo? Ovako samotnog(samotnu) i "nemog"(nemu)... Nemushto je moje srce... Osecanja svoja ne sme da izrazi... Jer... ima nekih ljudi... ne shvataju me. Ne shvataju to shto volim obe strane zivota, shto volim i breskvu i limun... i ljubichicu i bosiljak... i sunce i mesec... Ko razume shvatice...
Jesi sigurna? Chitaj dobro predjashnji post.
Mozda- postavio(la) sam ovu temu jer mi je dosadilo da me stalno na pp pitaju shta sam, ko sam. A mozda i nisam... Mada...sta, ti si bi? jaka stvar
Mozda- postavio(la) sam ovu temu jer mi je dosadilo da me stalno na pp pitaju shta sam, ko sam. A mozda i nisam... Mada...
Baš.
Ne mora to toliko da se potencira.