......nagle promene raspolozenja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Preispitati sebe,pronaci uzrok promene raspolozenja i u slucaju da je ta promena na gore,ukloniti taj uzrok...maca_21:......nagle promene raspolozenja?![]()
![]()
![]()
Happy_girl:Pa ako ti se raspolozenja smenjuju onako iz cista mira, onda potrazi strucnu pomoc. Meni se menjaju raspolozenja i te kako, ali ne bez razloga. Imam i te kako jake razloge, ali posto ne mogu sama sa sopbom da rascistim neke stvari tj resim probleme i ja sam razmisljala da se obratim nekom psijatru. Ako svaka porodica na zapadu ima svog psihijatra, sto bi onda meni bio problem da skoknem do nekog. Ne moze da skodi u svakom slucaju....
divlja-u-srcu:Dva su resenja: MEDITACIJA ili krenes na neki mnogo naporan sport, savetujem KICK -BOX, TRI PUTA NEDELJNO, IMA DA SE IZMORIS, PA CES BITI KAO BUBICA!![]()
divlja-u-srcu:Ma kakva dremka, ozbiljno, ali ne preozbiljno, a mozda ce i to da bidne! :wink:
divlja-u-srcu:Gde ovde? Pod ovom temom?![]()
Ana-Marija:Preispitati sebe,pronaci uzrok promene raspolozenja i u slucaju da je ta promena na gore,ukloniti taj uzrok...maca_21:......nagle promene raspolozenja?![]()
![]()
![]()
![]()
:wink:
DellBoy-011:potraziti utehu u hrani![]()
![]()
![]()