gost 43599
Veoma poznat
- Poruka
- 10.211
Jaoj mnogo mi je cakano i stalno koristim izreku, iz jednog cute filmica sa Sandrom Bulok..
...ma jeste zaboravila si...kada ti pridje neko na ulici on ti prilazi sa onim kako si posebna...izvini morao sam da ti pridjem tako si me privuklaz, dodje mi odmah da ga
, a u Crnoj Gori tek...sta oni mogu da lupnu i da ostanu zivi, licis im na pola Holivuda tako si ovakva pa si onakva, pa jao mila moja majko ja dosad ne videh tako....(sta god, oci, kosu, osmeh, drzanje, ponasanje zavisno od cure, bar malo uoblice da im taman pomalo cak i poveruju devojke)...ja imam iskustvo pretezno sa Bosancima i Crnogorcima pa ih znam k'o zlu paru, to toliko laska, hvalise...uh setila sam se jednog Montenegro primerka koji mi je prisao i kazao onu poznatu Je li mala, jesi li ti toliko glupa da ti se ja ne svidjam
..ali da nasmeju nasmeju...to stoji...
Ja vise ne bih poverovala pa sve i da mi kaze brat...samo se napravim da nisam cula, predjem bez reci preko komplimenata i nastavim da govorim...za izgled nas hvale (zato sto im je to najlakse) a za ostalo nema teorije...
Hahaha..jao, da...Crnogorci su prica za sebe...djes mala sto cinis...ha ha ha..nudili su mi prevoz na granicnom prelazu Hr/Cg kad sam putovala..navalentni, sladunjavi..sto je totalno odbijajuce...
Inace zaista nisam imala iskustva gde su me "pecali" na taj nacin...ne znam, mozda mi na celu pise bezte od mene...

Ni ja ne volim kad me neko preterano hvali...deluje skroz neiskreno i obicno se ispostavi da je osoba skroz suprotno od onoga kako se predstavlja...