Shta je po vama sexy..

Charlie:
sexy je svaki pogled, pokret, uzdah, korak i rec... samo ako je prirodan. I ako se se osecas sexy. Samopouzdanje i smelost. Tajnovitost i odmerenost...
Licno... Nezne, krhke ruke, vrat i usne. Crna, duga, mirisna kosa i crne oci. I stopala...mmmm... stopala.

Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...

Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...[/quote]
Bravo bas to! Jos bi tome dodala (kad sam ja u pitanju) malu dozu misterioznosti, (stranger in the night eheheheh)

Timplshved:
Ja sam uvek nekako kontao da se nezniji pol najvise pali na samopouzdanje. Svi ostali detalji (dobra zvaka, originalan nastup, opustenost i sta ti ga ja znam) su samo manifestacija samopouzdanja...
Bravo bas to! Jos bi tome dodala (kad sam ja u pitanju) malu dozu misterioznosti, (stranger in the night eheheheh)[/quote]

Timplshved, drago mi je. Ja se zovem Frenk. Frenk Sinatra :)

Back