Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...rumenka, fundamentolno obrati pazznju na fabulu radnje...Ne svrbi nju, nego njega![]()
...rumenka, fundamentolno obrati pazznju na fabulu radnje...![]()
...pa nije, nego je djevrek posavetovao shishmisha da joj vrati milo za drago, a ja sam samo predlozzijo nachin na koji ti da uradi i to je sve, mislim ja mashtam o tebi...Koliko vidim, on se samo zali, nje nemaA vi mozete da mastate sta god hocete
![]()
Objasni joj da to nije fer.
Ti imash samo jednu kiticu, a ona mozze da ih ima koliko hoche.![]()
al ja sam poštena ženska...hoću samo ono što je MOJE!
al ja sam poštena ženska...hoću samo ono što je MOJE!
Kao novopecheni brachni par, imamo ozbiljno pitanje, pa nas zanima Vashe mishljenje !?!
Shta je chije?
Ona tvrdi da je moja kitica sada njena (tj da "on" pripada vishe njoj nego meni)? Ja sada moram tajno da ga cheshkam jer chim to vidi "uzima stvar u svoje ruke" ! Nije da se bunim, ali ja vishe ne smem ni da ga pipnem, sem kada idem u WC !!!
Da li je tako i kod Vas ???
lepo ti sedi u fotelju sa spustenim gacama, uhvati stvar u svoje ruke i gledaj je u ochi...i lepo ga izmaltretiraj a njoj nek curi pljuvacka....
....e ala ce ga posle voleti...nece ga ispustati iz ruku/usta....
(jer jasno je da bas uzivas sto ti toliko voli onu stvarcicu a ovo samo pises da bi ti mi zavideli
).....
oljice, nema on tu šta da dira, to je sada moj posao
Kao novopecheni brachni par, imamo ozbiljno pitanje, pa nas zanima Vashe mishljenje !?!
Shta je chije?
Ona tvrdi da je moja kitica sada njena (tj da "on" pripada vishe njoj nego meni)? Ja sada moram tajno da ga cheshkam jer chim to vidi "uzima stvar u svoje ruke" ! Nije da se bunim, ali ja vishe ne smem ni da ga pipnem, sem kada idem u WC !!!
Da li je tako i kod Vas ???