shlihtanje...

lekcija broj 1

TABEEEEEEEEEEE MI TE VOLIMOOOOOOOOOOOOOOO:zag::heart:
la_linea.jpg

Ja mozda nisam u pravu, ali pod slihtanjem smatram sledece: otkiriti necije zelje, teznje ili nagone pa onda inisistirati na tome u pozitivnom smislu, tj. govoriti nekome upravo ono sto zeli o sebi da cuje, zarad nekog svog cilja:lol:
Ne radim to bas tako, ali ponekad umem biti preterano ljubazna:rumenko:
Recimo, ako zelim da izbegnem neki konflikt, sto pre resim neku situaciju, itd-namestim nasmejanu facu, utanjim glasic, i sve fino, lepo i slatko, samo da sto pre prodje:worth:

Ja mozda nisam u pravu, ali pod slihtanjem smatram sledece: otkiriti necije zelje, teznje ili nagone pa onda inisistirati na tome u pozitivnom smislu, tj. govoriti nekome upravo ono sto zeli o sebi da cuje, zarad nekog svog cilja:lol:
Ne radim to bas tako, ali ponekad umem biti preterano ljubazna:rumenko:
Recimo, ako zelim da izbegnem neki konflikt, sto pre resim neku situaciju, itd-namestim nasmejanu facu, utanjim glasic, i sve fino, lepo i slatko, samo da sto pre prodje:worth:

znaci ovo moje nije slihtanje?:(

Vrlo aktuelna tema....a ja bih je jos nazvala i kako prezivjeti....!
Zreli i samosvjesni ljudi ne vole slihtanje ali se zato oni slabog karaktera uvijek upecaju...Posto me moji tome nisu naucili, a vremena su takava kakva su,.... trenutno sam na obuci...

Back