dal biste sherovali prevaru svog partnera na fejsu i drustvenim mrezama kad bi dosli u posed kompromitujuceg materijala(poruka,slika,videa)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dal biste sherovali prevaru svog partnera na fejsu i drustvenim mrezama kad bi dosli u posed kompromitujuceg materijala(poruka,slika,videa)
Tako bi trebalo da se radi...isto kao sto bi trebalo da svako ukaze na lopova i kaze ovaj je lopov, ovaj je dzeparos i slicno...
A svi znamo da vecina okrene glavu na drugu stranu....
Prevara nije samo seksualni odnos sa nekim drugim....
Niti je isto zenska i muska prevara....
Zavaravanje musko i zensko je isto...ali taj deo....
Zapravo smatram da je osoba koja objavi kompromitujuce slike ili video(u smislu golotinje itd..) od svog bivseg jednak debil ako ne i veci mozda cak i veci od onog sto je prevario....To bi bio onaj vrhunac slabosti,da neko dodje i objavi nesto iz vase intime sto vas ugrozava,jer ste ga prevarili,ono ajd da se svete...Takvima bi trebalo polomiti komp,mozda njih malo ugruvati i objasniti mu da takvo ponasanje nije vise uputno...Msm neki ljudi su zivotinje i reaguju samo na zivotinjske mere...
- - - - - - - - - -
I to ne samo zbog sebe nego zato sto debilcine koje prave drugima sranja to nastavljaju da rade sve dok to prolazi nekaznjeno...
koe buduce vezeJa ne znam gde si ti to procitao da sam rekla da je on kriv sto ga je ona varala..Cak to sto pricas nema veze sa logikom...
A to sto te je neko prevario ne daje tebi za pravo da objavljujes tudje gole slike ili video...
- - - - - - - - - -
Mislim ajd ti mene da prevaris a ja da uzmem da ti izlupam kola,isecem gume ili da uznemiravam tvoje buduce veze..Znaci to je sve jednako bolesno ponasanje...
Kad te neko prevari kazes cao zdravo i dovidjenja...
Prvo ja ne kapiram sta ti pricas..Jer pricas da je prevara bila kres sema,ili da je lika riba sa kojom je bio u kres semi prevarila sa dr tipom..Jer to onda tek znaci da je veci debil,jer se u kres seme niko emotivno ne udubljuje tako da ni nema neke vece emotivne povredjenosti...
U savkom slucaju ko sto rekoh niko nema prava da objavljuje slike golotinje neke zene ili muskarca,jer sve sto izadje jednom na inernetu je zauvek tamo,jer se time deset puta vise ugrozava ta osoba i njena intima,itd..Al kako objasniti to ljudima koji misle da su njihove povredjene emocije najbitnija stvar na svetu..To me tako podseca na one sto ih zakacis u prolazu a oni oce da se tuku..
A i rekoh to je znak slabosti,i zelje da se povrati dominacija..Nema to veze sa pravdom..Mada opet pravda zavisi od nekih moralnih normi,a dobrom delu ljudi su njihovo JA i povredjen ego najveca vrednost na svetu i ne do bog da im kazes nesto,ima odma sujeta da proradi..
Tvoje povredjene emocije nisu znacajnije od necije buducnosti jer su slike zauvek u etru.
Tudje zlo nije opravdanje za tvoje radnje osim ako nemaju vaspitnopopravni karakter..
A i kad ima takav karakter treba biti siguran u razloge iza dela.
Znaci ti bi hteo da ti se neka riba osveti+besplatna reklama![]()