Ok ljudi da ostavlja utisak ostavlja.Ima nesto u njoj veoma je harizmaticna.Al sad da je prelepa stvarno nije.Dal ste vi normalni?????????Nije ruzna al bre preterujete kad kazete da je prelepa.
Jel znate sta to znaci?????
A i ima neku uvrnutu narkomansku facu.Kao da se ufiksa pre nego sto se slika.A i glumi sve neke istripovane kretenke introvertne licnosti koje su povucene u sebe,imaju svoj svet i svoj trip tj jos malo pa sizofrenija..........
A i na svakoj slici izgleda kao E ja sam u nekom hipi fazonu ja sam umetnik a vi ste svi seljoberi i sabani
Evo bas znam jednog lika koji mnoooooogo se lozi na nju a kad mu stavis sliku neke stvarno prelepe ribe on kaze ma de,vidi kakva je ruzna je nije u mom fazonu......Naravno on je narkoman i bednik i oblaci se odrpano kao da je iz kontejnera izasao,i bitno mu je jedino u zivotu da ima za travu i da se napije kao stoka pa da povraca,i hteo je da se 3put ubije u zivotu.
Eto takvi muskarci se loze na nju.......Oni koji imaju iskrivljenu sliku za lepotu-jer lepota je njima unakazenost-sve sto si unakazeniji to si im lepsi i u njihovom fazonu!!!!!!!!!!
Mislim stvarno odvratna je sa onom racupanom kosom na ovim slikama-pravi budalu od sebe......
Na takvu frizuru mogu da se loze samo neki blek metalci satanisticki
E, ovako.
Dragonfly je bila odvec slatka prema tebi,
a posto ti niti malo nisi bio sladak u ovom komentaru,
potrudicu se da ti pariram.
Kao prvo normalni smo i zaista ne shvatam sta znaci ono pitanje.
Ajde da ne glubalizujem i govorim u mnozini... Stoga kazem da sam ja normalan, ili mislim da jesam, jer o normalnosti svakog pojedinca bi se moglo diskutovati naveliko.
Cak i o tvojoj.

Neka se ostali obozavaoci lepote Shannyn Sossamon jave da dokazu svoju (ne)normalnost, ako ona u ovom subjektivnom pogledu, kao sto je definicija i ponaosobno shvatanje lepote, nesto znaci.
Ovolike upitnike se pravim da ne vidim.
Uzvicnike zanemarujem i zaobilazim.
Mnogo vices.
Tvoje cudjenje je veliko.
Ne znam kako prokomentarisati ovo o "iskrivljenoj slici za lepotu".
Misljenja sam da ne postoji ni kriva ni prava slika, vec samo jedna ista slika
svega sto nas okruzuje, pa i ljudi oko nas.
E, sad, kao sto kazes, svako ima svoju viziju slike i za svakog pojedinca ta verzija je prava i istinita.
Ti mozes izneti svoje zapazanje, ali iznesi ga bez prizvuka prosvetljivanja u njemu.
Nepotrebno je uvlaciti (ne)normalnosti, predrasude, jer tako tvoj post gubi smisao u (ne)smislu.
Mi mozemo reci da bas ti, forumasu, posedujes kriv odraz u ogledalu.
Nemas jasnu sliku. Ckiljis. Nazires. Vidis lazno.
Ti se bunis, kazes da nismo u pravu.
Poenta je da niko nije u pravu, jer se radi o subjektivnoj oceni.
Sve je svima krivo i sve je svima pravo.
"Naravno on je narkoman i bednik i oblaci se odrpano kao da je iz kontejnera izasao,i bitno mu je jedino u zivotu da ima za travu i da se napije kao stoka pa da povraca,i hteo je da se 3put ubije u zivotu"
Ako si, kao sto kazes, student filozofije... ovo ti nimalo ne prilici.
Tvoje gnusanje prema ovoj osobi je ogromno.
Ajde da zapecatimo da je narkoman, jer po tvojim recima nema mesta za dvoumljenje.
Ali, po meni, biti narkoman, ne znaci samo po sebi biti bednik.
To je izuzetno plitko receno. Kada se ukomponuje sa ovom tvrdnjom o pokusaju samoubistva stvari se jos vise komplikuju.
Zasto bi nekoga ko je izuzetno nesrecan i nezadovoljan svojim zivotom,
nekoga ko svoj izlaz pronalazi u smrti, ti nazivao bednikom?
Ti ne znas njegove probleme, njegov nacin odevanja ne mora da te se tice (jer je to opet do subjektivne osene), ali ipak ga pominjes u izuzetno negativnom kontekstu.
Stavljas se u ulogu sudije dok sudis recima.
Smatram da imas previsoko misljenje o sebi.
I za kraj cu samo da ponovim da nista nije crno ili belo,
svetlo ili tamno, hladno ili toplo.
Svako je bednik i niko je bednik.
Svako je, naravno, stoka i niko je, naravno, stoka.
Dakle... subjektivnost

Predrasude i ogranicenja (u svakom smilu) samo sputavaju.
Poslednja izmena: