Pazi svi vi SRJ komunisti živite u nekom vašem svetu koji je dosta različit od mog.
Za vas sam sigurno lud, ali ni vi za mene teško možete biti realni očigledno. (namerno ne koristim uvredu da mi ne bi obrisali post)
5.oktobar je bio oslobođenje naroda od jedne zločinačke komunističke vlasti i sada normalno živimo kao deo Zapadne Civilizacije, kapitalizma i svega svetlog, čestitog i poštenog. U međunarodnoj zajednici sa Evropom, SAD i najboljim i najuređenijim zemljama sveta, na putu ka EU i NATO.
O NATO takođe imam super mišljenje. Antikomunistički savez koji brani Civilizaciju od pakla SSSR Gulaga.
Komunizam je po meni najveće zlo u istoriji, gore čak i od nacizma. Da da, ja komunizam smatram gorim čak i od nacizma ili fašizma.
Mada ni nacizam i fašizam nisu isto iako ih je tvoj Staljin zajedno trpao.
Pazi Evropski parlament i Savet Evrope su izjednačili komunizam sa fašizmom i nacizmom i sve ih svrstali u totalitarne zločinačke ideologije i režima.
To je moja glavna vodilja. Rezolucija EU parlamenta. Ne neke kafanske priče i prdenja ispred prodavnice.
Evo ovde bih završio celu priču. 5.oktobar dan oslobođenja od komunizma. To što su fabrike privatizovane i što je ekonomija otvorena je naravno predivno.
Većina nije uspela da se privatizuje i izbori na tržištu pa su završile u kanti za smeće i ni to nije loše. Znači te Titove fabrike su bezvredne i zato su i propale i sad smo se ratosiljali mrtvog tereta i možemo normalno da živimo.
Sad kad su te smrdljive bezvredne fabrike koje su uništavale narod zakatančene imamo normalne uslove za lep život kao deo Zapada i lepo možemo otvarati firme i raditi sa Zapadom.
A za te gubitnike tranzicije koji kukaju poput tebe me pravo da kažem nije birga.
Ne treba mnogo na vas obraćati pažnju. Vi ste ono hah bezveze ljudi takoreći.
P.S: Prijavi i ovaj post da vidim da li će da obrišu.
Pusti, igraću se još malo sa njim
Ako mi dosadi obor ofc.