Chovechuljak
Iskusan
- Poruka
- 5.466
obavezno pitam da li je imala ozbiljniju vezu pre mene, kliko je trajala i to...ako jeste, bezanija 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vazno mi je sta je SADA...i kakav sada samnom...
znaci sadasnjost, pre svega.
a proslost je proslost...i nekad je bolje ne ceprkati mnogo po njoj.
To je to kod zhena. Sklanjaju pod tepih chinjenicu da im je biv$i bio silovatelj maloletnica i baba, da se predstavljao kao lazhni pop i uzimao seljacima pare za izgradnju nove crkve, da je robijao zbog pola kile heroina u gepeku... Samo da je sada prema njoj dobar, da je jebe dok se ne onesvesti i da joj ponekad kupi neki poklonchicj![]()
Na koliko si bio osudjen ?
ps. Ova poslednja recenica je prilicno tacna
To je to kod zhena. Sklanjaju pod tepih chinjenicu da im je biv$i bio silovatelj maloletnica i baba, da se predstavljao kao lazhni pop i uzimao seljacima pare za izgradnju nove crkve, da je robijao zbog pola kile heroina u gepeku... Samo da je sada prema njoj dobar, da je jebe dok se ne onesvesti i da joj ponekad kupi neki poklonchicj![]()
ja sam mislila na neku ljubavnu proslost
da je tako nazovem,
a ne na to da je on neki serijski ubica, psihopata...
mada i da jeste, garant mi to nebi rekao.
"duso...ja sam serijski ubica,
bas danas sam ubio neku babu..."
![]()
joj umrecu buhahashha
![]()
"duso...ja sam serijski ubica,
bas danas sam ubio neku babu..."
...ubio od k...
...to se kod nas zove baboebac![]()
radis kao inspektor u policiji?
![]()
honorarno......inace sam drvoseca, ali sam postao tehnoloski visak, pa sam pres'o u stomatologe![]()
p.s. KemoooGel
Neeeeeeeeeeeeeeee... Kako? Zashto?![]()
Ne slazem se.Ja sam moju sve ispitao i rekla mi je sve.Rekla mi je da sam prvi,da sam jedini i da cu uvek to biti.Kasnije sam saznao od njenih da je bila mushko i da je menjala pol.Vishe se ne zove Zoran,sad je Zorica i ima malo dlakavije noge a ja imam vece grudi od nje...Nema veze,bitna je iskrenost,ljubav i tolerancija...
nije mi jasno, a baš fino neko čeljade![]()