Sfinga,Atlantida i 2012.

Arion, i na ovo mi nisi odgovorio :

Ako dodje do unistenja cele zemlje, to je cool, nisu ljudi zasluzili ovako divnu planetu. Ipak u tom slucaju masoni, illuminati, nwo ce ga izduvati jer ce ionako sve biti unisteno...ili oni planiraju da se sklone, prezive i pocnu da grade svet iznova...mozda sa klonovima umesto robova...blago njima

Nagli evolutivni skok? U kom smislu evolutivni? Hoce li nam izrasti krila, skrge ili se to odnosi na povecanu svest, percepciju, dusa ce napredovati, moci cemo da oslobodimo etericna tela iz ljusture kad god hocemo itd...opet i u ovom slucaju NWO ga duva jer ce ljudi sa takvim sposobnostima uspeti da se odupru bilo kome i bilo cemu. Naravno to ne ukljucuje Reptilijance, oni su nepobedivi .

Sta je pojava 12 traka DNK, koja dobra to donosi ?

Ako dodje do unistenja cele zemlje, to je cool, nisu ljudi zasluzili ovako divnu planetu. Ipak u tom slucaju masoni, illuminati, nwo ce ga izduvati jer ce ionako sve biti unisteno...ili oni planiraju da se sklone, prezive i pocnu da grade svet iznova...mozda sa klonovima umesto robova...blago njima

Nagli evolutivni skok? U kom smislu evolutivni? Hoce li nam izrasti krila, skrge ili se to odnosi na povecanu svest, percepciju, dusa ce napredovati, moci cemo da oslobodimo etericna tela iz ljusture kad god hocemo itd...opet i u ovom slucaju NWO ga duva jer ce ljudi sa takvim sposobnostima uspeti da se odupru bilo kome i bilo cemu. Naravno to ne ukljucuje Reptilijance, oni su nepobedivi .

Ne znam,to su teorije. Kako da ti odgovorim na tako nesto? To niko ziv nije osetio.

Da li si cuo za Veliko izumiranje vrsta? Desilo se u Permu (epohi) pre oko 250 miliona godina.
Da li je moguce da je Zemlja sada u pribliznom polozaju. 2012. ce doci do poravnanja sa galaktickim jezgrom,a kao sto znas, u njemu se nalazi masivna crna rupa koja emituje vise vrsta talasa. Sta ce se tada dogoditi nemoguce je reci.

Ne bih da vam ometam vrlo zanimljivu razmjenu mišljenja. Htio bih reći sljedeće u vezi evolucije (po latinskom rječniku evolutio=čitanje, otvaranje knjige). Ako evolucijom smatramo napredak i usavršavanje odnosno usložnjavanje organizama, vjerujem da taj proces ne postoji. Svaki organizam kao pripadnik svoje vrste je takav kakav je, i ne postoji mehanizam koji omogućava nastanak druge vrste iz prve vrste po bilo kom osnovu. Ono što se danas smatra evoluciom je zapravo prilagođavanje promjeni uslova života i to je omogućeno ugrađenim mehanizmima u genetskom kodu. Ali je nemoguće da se tim mehanizmima stvori nova vrsta. Za njeno stvaranje je potrebna intervencija druge prirode. Vrste živih organizama ne evoluiraju nego se u najboljem slučaju prilagođavaju promjenama u okolini. Ako su promjene takve da se vrsta ne može prilagoditi onda ona izumire o čemu postoji bezbroj dokaza. Za prelazak jedne vrste u drugu ne postoji ni jedan dokaz. Greška je u stavu da evoluiraju vrste. Ne evoluiraju vrste nego nego ono što se nalazi u tim tijelima (duša, duh, prana,... neznam sve nazive za to što se nalazi u živom a ne nalazi u mrtvom tijelu). Duše koje trebaju ući u novo tijelo imaju mogućnost promjene gena i na taj način stvaraju nove vrste. Na primjer ako kornjače snesu stotine jaja na pješčanoj plaži u noći punog mjeseca iz tih jaja neće se izleći kornjače nego na primjer ptice. To ide tako. Druga je stvar što savremena nauka ne priznaje postojanje duše jer ne umije nijednim do sad poznatim naučnim postupkom dokazati njeno postojanje. Ovdje niko ne pominje da ne može dokazati i njeno ne postojanje. Sve mi se čini da ovu zbunjenost koriste neki kur**** sinovi kako bi nas vukli za nos.:-|

@ Narmer

Kad vec govorimo o raketama ,reci mi sta mislis o ovome.
Meni je jasno da si veoma upucen, sto ja za sebe ne mogu da tvrdim, ali uopste se ne drzim kao pijan plota bilo kakve teorije.Pokusavam da otkrijem.

За ово сличицу са хијероглифима сам гледао емисију на Нац. Географији и кажу тамо да је настала преклапањем различитих слојева хијероглифа....Ове остале јесу фасцинантне, можеш ли да ми кжеш које културе су их направиле и када, баш си ме заинтересовао

За ово сличицу са хијероглифима сам гледао емисију на Нац. Географији и кажу тамо да је настала преклапањем различитих слојева хијероглифа....Ове остале јесу фасцинантне, можеш ли да ми кжеш које културе су их направиле и када, баш си ме заинтересовао

Ok. Samo jedno pitanje. Da li to sto je receno na National Geographic iskljucuje fascinantnost tih hijeroglifa i da li mislis da su u pravu?

Probaj da istrazujes. Idi na Google i ukucaj : ancient aircraft.

Ok. Samo jedno pitanje. Da li to sto je receno na National Geographic iskljucuje fascinantnost tih hijeroglifa i da li mislis da su u pravu?

Probaj da istrazujes. Idi na Google i ukucaj : ancient aircraft.

Па гледај ја лично мислим да су догађаји у прошлости ипак у нечему другачији него што их званична наука приказује. Одавно сам гледао ту емисију и не могу да се сетим како су тачно представљени ти хијероглифи који су се преклопили, мада кад човек мало боље размисли зашто би ико нормалан писао по већ исписаном, зар не? А ако је тај неко и направио грешку, зашто она није исправљена? Признајем има та теорија рупа.

Видим интересује те ова "материја", па рекох да те питам шта мислиш о оним цртежима у Ј. Америци, нисам сигуран где су, мислим да су у Атаками.

da probam da pomognem za hijeroglife....

Pricalo se o tome malo na temi Paleokontakti koja je sada prebacena u pdf natprirodne pojave i misterije. Ja sam dao sledece objasnjenje :

Ako su drevni Egipcani uocili te letelice i ako su zeleli da ih zabeleze sigurno ih ne bi zabelezili kroz hijeroglife kako je ovde predstavljeno vec bi ih predstavili kroz sopstveno primenjeno zanatstvo(crtezi, stele, statue). Ovako se cini da su oni menjali svoje pismo ubacivsi nove znakove kako bi opisali cudne letelice?! Kako god da su ih nazivali (nebeske ladje, metalne ptice, nebeske kocije, bla,bla,bla), naziv bi napisali vec ustaljenim hijeroglifima a samu predstavu bi iskazali kroz ikonografiju....

I povrh svega helihopter je ipak ljudski (primitivan) izum, zamislite kakvu tehnologiju poseduju stanovnici Atlantide, Plejada, Reptilijanci, Annunaki...

Prilozi

• ABYDOS2.GIF
    ABYDOS2.GIF
    16 KB · Pregleda: 9
  • abydos3.gif
    abydos3.gif
    19,5 KB · Pregleda: 10
Ne bih da vam ometam vrlo zanimljivu razmjenu mišljenja. Htio bih reći sljedeće u vezi evolucije (po latinskom rječniku evolutio=čitanje, otvaranje knjige). Ako evolucijom smatramo napredak i usavršavanje odnosno usložnjavanje organizama, vjerujem da taj proces ne postoji. Svaki organizam kao pripadnik svoje vrste je takav kakav je, i ne postoji mehanizam koji omogućava nastanak druge vrste iz prve vrste po bilo kom osnovu. Ono što se danas smatra evoluciom je zapravo prilagođavanje promjeni uslova života i to je omogućeno ugrađenim mehanizmima u genetskom kodu. Ali je nemoguće da se tim mehanizmima stvori nova vrsta. Za njeno stvaranje je potrebna intervencija druge prirode. Vrste živih organizama ne evoluiraju nego se u najboljem slučaju prilagođavaju promjenama u okolini. Ako su promjene takve da se vrsta ne može prilagoditi onda ona izumire o čemu postoji bezbroj dokaza. Za prelazak jedne vrste u drugu ne postoji ni jedan dokaz. Greška je u stavu da evoluiraju vrste. Ne evoluiraju vrste nego nego ono što se nalazi u tim tijelima (duša, duh, prana,... neznam sve nazive za to što se nalazi u živom a ne nalazi u mrtvom tijelu). Duše koje trebaju ući u novo tijelo imaju mogućnost promjene gena i na taj način stvaraju nove vrste. Na primjer ako kornjače snesu stotine jaja na pješčanoj plaži u noći punog mjeseca iz tih jaja neće se izleći kornjače nego na primjer ptice. To ide tako. Druga je stvar što savremena nauka ne priznaje postojanje duše jer ne umije nijednim do sad poznatim naučnim postupkom dokazati njeno postojanje. Ovdje niko ne pominje da ne može dokazati i njeno ne postojanje. Sve mi se čini da ovu zbunjenost koriste neki kur**** sinovi kako bi nas vukli za nos.:-|

imam par pitanja, bold-ovao sam u textu.
Inace ne ometas , slobodan si da se ukljucis u razgovor

1. Zar to nije adaptacija?
2. Mozes li ovo da pojasnis ?

hvala

Pozdrav

Pricalo se o tome malo na temi Paleokontakti koja je sada prebacena u pdf natprirodne pojave i misterije. Ja sam dao sledece objasnjenje :

Ako su drevni Egipcani uocili te letelice i ako su zeleli da ih zabeleze sigurno ih ne bi zabelezili kroz hijeroglife kako je ovde predstavljeno vec bi ih predstavili kroz sopstveno primenjeno zanatstvo(crtezi, stele, statue). Ovako se cini da su oni menjali svoje pismo ubacivsi nove znakove kako bi opisali cudne letelice?! Kako god da su ih nazivali (nebeske ladje, metalne ptice, nebeske kocije, bla,bla,bla), naziv bi napisali vec ustaljenim hijeroglifima a samu predstavu bi iskazali kroz ikonografiju....

I povrh svega helihopter je ipak ljudski (primitivan) izum, zamislite kakvu tehnologiju poseduju stanovnici Atlantide, Plejada, Reptilijanci, Annunaki...

Predpostavio sam da ces tako odgovoriti. Naravno da sam znao za prepravke hijeroglifa.
Zanima me tvoje misljenje o figuri koja meni lici na raketu.

Па гледај ја лично мислим да су догађаји у прошлости ипак у нечему другачији него што их званична наука приказује. Одавно сам гледао ту емисију и не могу да се сетим како су тачно представљени ти хијероглифи који су се преклопили, мада кад човек мало боље размисли зашто би ико нормалан писао по већ исписаном, зар не? А ако је тај неко и направио грешку, зашто она није исправљена? Признајем има та теорија рупа.

Видим интересује те ова "материја", па рекох да те питам шта мислиш о оним цртежима у Ј. Америци, нисам сигуран где су, мислим да су у Атаками.

Dogadjaji iz proslosti znaju da budu mnogo drugaciji nego sto ih savremena nauka prikazuje...
Najbolji primer su Piramide...Sama egiptologija je sebi postavila izvesna ogranicenja i ne odstupa od svojih okvira...

Da li bi ih tako predstavili? Da li bi napisali? Da li bi iskazali? Ako su ovi dolepomenuti zaista bili prisutni i uticali na njih,da li mislis da bi im bilo dozvoljeno da pisu o svemu sto su videli i saznali?

Drago mi je da si pomenuo Anunakije. To je veoma intrigantna tema i zasluzuje svoj odeljak.Da li si upoznat sa delima Zaharije Sicina?

Vrlo zanimljivi nalazi, zaista nemam komentara...iz kog veka su ovi nalazi? kako ih ti tumacis?
evo par priloga koje je postavio jedan moj poznanik :

hijeroglifi su slucajnost 99%

Za Zaharija sam cuo samo iz price, nisam upoznat sa zivoom i delom, cuo sam da proucava sumerske tablice...a sta pise na tim tablicama po njemu, to ne znam.

imam par pitanja, bold-ovao sam u textu.
Inace ne ometas , slobodan si da se ukljucis u razgovor

1. Zar to nije adaptacija?
2. Mozes li ovo da pojasnis ?

hvala

Pozdrav

Hvala:)

1 Pa jeste i adaptacija. Rasi se samo o prilagođavanju promjeni uslova života. Te promjene su ograničene po obimu i odnosi se uglavnom na beznačajne osobine koje ne izazivaju stvaranje novih vrats.
2 Budući da duše borave u tijelima kako bi obavile posao saznavanja Boga, kad se steknu uslovi zrelosti dovoljnog broja duša onda one stvaraju novu vrstu kako bi u izučavanju mogle ići dalje. U suštini to jeste intervencija Boga jer su duše djelovi Boga. Htio sam reći bez božije intervencije nema stvaranja novih vrsta, uostalom kao ni života. Možemo to smatrati fizičkim ili prirodnim zakonom, ali ga na fizičkim ili prirodnim osnovama ne možemo objasniti ako ne uključimo višu intervenciju. Najzad o tome svjedoče svi mistici i savremeni "izletnici" u "astral".

Da li bi ih tako predstavili? Da li bi napisali? Da li bi iskazali? Ako su ovi dolepomenuti zaista bili prisutni i uticali na njih,da li mislis da bi im bilo dozvoljeno da pisu o svemu sto su videli i saznali?

Drago mi je da si pomenuo Anunakije. To je veoma intrigantna tema i zasluzuje svoj odeljak.Da li si upoznat sa delima Zaharije Sicina?

Cekaj po Sitchinu Sumeri su ostavili gomilu tragova koji govore o paleokontaktima...kako su Sumeri smeli da pisu sve to a Egipcani nisu ? Kakva je to diskriminacija? Ovi se u svakom slucaju nisu zadrzali ne znam koliko dugo na zemlji, cim bi vanzemaljci odleteli ovi bi uhvatili papirus u ruke...
Kako nisu smeli da pisu a ostavili sliku helikoptera i spejs shatla ? I jos helikopter...ono, tehnologija eonima iza vanzemaljske...kako im elisa pomaze u intergalaktickom putovanju? Onaj brod iz juzne Amerike i lici na nesto vanzemaljsko ali ono iz Abidosa po meni nema veze sa paleokontaktima...
A inace bacio sam pogled na Sicinov rad...on covece cita te tablice kao kad bi nas dvojica uzeli da ih citamo, prevod mu se ne slaze ni sa jednim naucnim prevodom...i kako ja sad da kazem jeste jedan Sicin koji je samouk bolje prevodi od ljudi koji su skolovani za to...ne ide...

Vidi sad neka tumacenja Zaharije Sicina :

Ovu sliku naprimer,
Kuh_big.gif

je protumacio kao sfingu i veliku piramidu u Gizi...da ti ne pricam sa koliko ubedljivim tonom je to besedio. Ja ovde vidim kravu i divokozu(mozda i nije divokoza, najvise mi na to lici rekao bih po rogovima). A sta je piramida - trscana kuca zemljoradnika iz Mesopotamije ukrasena sa dve palmine grane. Kuca od trske, krave, pecanje - tipicna scena iz svakodnevnog zivota drevnih Sumera.

A ovaj deo sa Narmerove palete
http://doernenburg.alien.de/alternativ/pyramide/foto/NarmPyr_big.jpg

je protumacio takodje kao piramidu a to je u stvari jedan hijeroglif koji ce se koristiti i u srednjem i u novom carstvu . Hijeroglif koji se odnosi na keramiku, spektakularno zar ne :)
Mada postoji jedan hieroglif koji oznacava camac od trske a moze liciti na ovaj, postavio sam oba objasnjenja.

http://forum.krstarica.com/attachment.php?attachmentid=34347&stc=1&d=1205749709
vessel.JPG

Prilozi

• vessel.JPG
    vessel.JPG
    6,8 KB · Pregleda: 11

нисам мислио на кругове у житу, већ на огромне цртеже у Јужној Америци. Направљени су тако да се могу видети само из ваздуха, сећам се тачно има неки огроман паук, нешто ако авионска писта, и још много цртежа.....Погрешио сам није у питању Атакама, него Назака у Перуу

eво неколико сличица

peru.jpg

nas-3.jpg

nazca1.jpg

Peru+100.jpg

Peru+106.jpg

@ вождовац

Znam da nisi mislio na krugove u zitu ali sam te uputio na tu temu jer sam predpostavljao da se postavljac te teme razume u tu materiju, ima i u Atakami toga, nisi pogresio. Da li se i ti bavis Sichinom, Henkokom itd.... ?

Bild17b.jpg

Da li ste pogledali VIDEO koji sam poslao, meni je strasno zanimljiv. Na tom videu recimo imate crtez indijanaca iz Jute kao i crteze Aboridzina koji neodoljivo podsecaju na Greys-e...mada nije nemoguce da su ti crtezi osnovni obrazac za stvaranje greys-a od strane pseudo naucnika...

Da li ste pogledali VIDEO koji sam poslao, meni je strasno zanimljiv. Na tom videu recimo imate crtez indijanaca iz Jute kao i crteze Aboridzina koji neodoljivo podsecaju na Greys-e...mada nije nemoguce da su ti crtezi osnovni obrazac za stvaranje greys-a od strane pseudo naucnika...

Samo da ti odgovorim da jesam pogledao video materijal. Odlicno uradjeno. Samo toliko za sada posto sam u zurbi, a pripremam odgovor na ostala pitanja koja si pokrenuo.

Back