SF-Serbia community vas poziva

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

@MARKOMAN@ inc.

Početnik
Poruka
10
userbarrazmena-1.gif

Dobar dan clanovi,

Ja sam Marko Mitranic, i dolazim sa starog sci-fi foruma (www.sci-fi.110mb.com) zeleo bih da vas obavestim da smo pre oko 3 meseca presli na placeni host, napravili sajt, promenili forum, ime, i dobili jos dosta clanova, novi community se nalazi na adresi www.sf-serbia.com 8-)
Zeleo bih da pozovem sve ljubitelje Naucne Fantastike, a i Fantastike uopste (epske, horrora i fantazije) da nam se pridruze u jacanju novonastalog communitya. Mi podrzavamo ideju da je masta najvaznija, i zato svaki ideju koju neki clan predstavi saslusamo i uvazimo, a ne ragnigamo po broju postova kao na nekim forumima. Verovatno zato i rastemo ovom brzinom.

Sve u svemu, Hvala sto ste me saslusali vi koji necete doci,
Hvala sto cete doci i pomoci vi koji cete posetiti nas community... :wink:

IpYh3-1.gif

Lake malo ili teze kako god...

Ako ekipa i nema tema, ima extra vizueilizaciju na kojoj bi pozavidili "ozbiljni domaci decenijski sajtovi"

Kolko sam ja snimio, clanovi su mladjani, zanrovski jos nedefinisani al vole sci fi do bola.

Mnogo truda je u to ulozeno sto se vidne odmah...dajmo ekipi sansu, dajmo postove i dajmo podrsku.

Oni su nase mlade i nove snage, neizbrusene i grube, al su nase...nemamo boljih.
'Dajmo im sansu ....:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back